новини детски

Начало | новини детски | Фотоконкурс предизвиква въображението на децата от София

Фотоконкурс предизвиква въображението на децата от София

Аз детето | 2019-07-23

Фотоконкурс предизвиква въображението на децата от София

Регионалният исторически музей-София провокира творчеството и наблюдателността на малките столичани. Обявен е фотоконкурс на тема „Поглед в миналото: Археологическото ниво на базилика „Света София“ пред обектива на децата“. Целта е да се подкрепят и популяризират ученическото творчество и креативност, съобщават от РИМ-София. В конкурса се допускат само авторски снимки на експонат/експонати от археологическото ниво на базилика „Св. София“. Всеки участник може да изпрати до три свои фотографии, като в конкурса могат да участват деца на възраст от 7 до 18 години.

Желаещите да участват в конкурса трябва да направят предварителна регистрация на email: museum.vacation@gmail.com, в която да впишат трите си имена, възраст, училище, клас и телефон за връзка до 9-ти септември 2019 година.

Най-добрите фотографии ще бъдат представени в специална изложба, която ще се открие в Деня на София – 17 септември, в археологическото ниво на базилика „Св. София“. Отличените фотоизображения ще бъдат отпечатани върху картички и/или в годишен календар за 2020 г.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град