покани

Начало | покани | Експерименти с полезни храни и отговори на важни въпроси ще ви очакват в лабораториите на Kids’ Lab

Експерименти с полезни храни и отговори на важни въпроси ще ви очакват в лабораториите на Kids’ Lab

Аз детето | 2018-01-24

Експерименти с полезни храни и отговори на важни въпроси ще ви очакват в лабораториите на Kids’ Lab

Знаете ли точно защо зеленчуците и плодовете са цветни и полезни за здравето? Сигурни сме, че сте пълни с факти, които можете да ни изредите, а сигурно знаете и за някои и други полезни витамини, но дали това е точният отговор. Може би! Ако във вас се крие смел изследовател и живеете в София (или просто имате път насам) можете да посетите световната образователна програма с експерименти Kids’ Lab.

Първото представяне на тази нова и интересна програма ще се състои на 26-ти януари в в Лабораторния комплекс на София Тех Парк, съобщават от Investor.bg Всички присъстващи малки любопитковци ще бъдат свидетели на няколко невероятно интересни експеримента от които ще научат кои са полезните съставки на храните, като ги анализират. По този начин не само ще опознаете вкусния свят на полезните храни, но и ще се срещнете с вълнуващия свят на химията. При това подобно събитие ще е първото от много!

Kids’ Lab е интерактивна, забавна и безплатна програма по химия за деца от 8 до 12 години, чиято цел е да разкрие пред тях вълнуващия свят на химията чрез лесни и безопасни практически експерименти. Инициативата е въведена в повече от 30 държави по света, включително Великобритания, САЩ, Австралия, Сингапур, Индия и Япония.

Снимка: Pexels.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град