новини детски

Начало | новини детски | Детската площадка във "Младост" - гр. Варна

Детската площадка във "Младост" - гр. Варна

Йоана Цветкова, 10 г., Варна | 2008-09-10

Детската площадка във "Младост" - гр. Варна

В моя репортаж се разказва за детска площадка в район "Младост" град Варна, която се намира  на сантиметри от улицата. ОБЪРНЕТЕ  ВНИМАНИЕ! 
Площадката няма ограждения. Така всяко дете  е застрашено от несъобразяващите се шофьори както и от токсините от автомобилите.
Въпреки че кметицата беше още 2007 г. на мястото и обеща, че ще сложат ограждения, но все още на площадката няма и една ограда.

Детските площадки в Русе
Нова спортна площадка в Асеновград
 

Коментари
3 коментара

Тодор , ,

Публикувано на 16.09.2008

Какво искате бе дечица,живеем във България :D

Detelina Todorova, 27 г.,

Публикувано на 01.10.2008

мила-поне има къде да играят децатара те играят с родител,а не сами!В кв Левски няма изобщо никакво местенце,люлка или пързалка-какво да кажем ние родителите,които няма къде да си заведем децата за един час да си поиграят!Така че бъди БЛАГОДАРНА

Нона , 24 г.,

Публикувано на 03.10.2008

В кв.Трошево пък самите съоръжения - люлки и пързалки - са опасни за децата. Стари, изпочупени, с празни пясачници, в които спят уличните кучета. Няма кой да ги почисти от мръсотията, макар, че съм виждала чистачките да минават да чистят на метри от площадките, а когато си почиват да се възползват от тях, замърсявайки ги допълнително с хранителни отпадъци, шишета и фасове. Гледахме, гледахме и писахме на кметицата. Резултат - никакъв. Така, че ако сами не се хванем да си ги оправим и най-вече да си ги опазим ще си останат рушещи се скелети на едно време хубави площадки.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град