новини детски

Начало | новини детски | Деца празнуват “Коледата безопасна!”

Деца празнуват “Коледата безопасна!”

Аз детето | 2007-12-22

Деца празнуват “Коледата безопасна!”

Празникът е част от социално-отговорната кампания, която апелира към повишено внимание срещу опасните детски стоки на българския пазар

Днес, 22 декември 2007г., в Сити Център София се състоя детски празник по случай социално-отговорната кампания “Коледата безопасна! Внимавайте какво подарявате на децата!”, която се осъществява по инициатива на г-жа Меглена Кунева, Еврокомисар по защита на потребителите. Празникът се реализира със специалната подкрепа на списание “Моето дете”,  което подари на децата, участвали в игрите по време на празника, специални подаръци.
 
Г-жа Меглена Кунева, която беше официален домакин на събитието, поздрави всички гости по случай коледните празници, като ги призова да бъдат по-внимателни със стоките, които купуват в навечерието на Коледа за близките си и най-вече за децата. Водещ на празника беше Бате Енчо, а детска музикална формация БонБон зарадваха всички присъстващи със специално подготвените си коледни песнички. Малките гости, които участваха в забавните игри на Бате Енчо, получиха много подаръци, осигурени от верига магазини Хиполенд. Празникът завърши с конкурс за детска рисунка “Коледата безопасна! Нарисувай подаръка, за който мечтаеш!”. Конкурсът протича паралелно през цялата кампания с подрепата на вестник “Стандарт”, във всеки брой, на който ще бъде приложен талон за участие. Всяко дете ще може да изпрати своята рисунка и да стане част от инициативата.

Кампанията ще завърши с изложба на детските рисунки, събрани от  конкурса “Коледата безопасна! Нарисувай подаръка, за който мечтаеш!”, която ще се проведе в Галерия СиБанк в края на месец януари. Там г-жа Меглена Кунева лично ще награди, отличилите се участници в конкурса.

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град