зоокът

Начало | зоокът | Бебе зайче предизвика паника и куриозна ситуация на летище в Австралия

Бебе зайче предизвика паника и куриозна ситуация на летище в Австралия

Аз детето | 2018-07-03

Бебе зайче предизвика паника и куриозна ситуация на летище в Австралия

Спокойна сутрин на летището в Аделаида (град в Южна Австралия)! Хиляди пътници бързат за полетите си или пък спокойно хапват в близките кафенета, защото са пристигнали по-рано. Чекирания на багаж, купуване на самолетни билети... Всичко върви по план и много спокойно, докато изведнъж не съобщават, че всички трябва да излязат от сградата. Какво се случва? Има забравен багаж в една от тоалетните и никой не знае какво има вътре! Всеки знае, че в такива случаи се вика полиция, дори и сапьори. В повечето случай се оказва, че някой е забравил дрехите си или нещо подобно, но трябва да си предпазлив.

Това, което е намерила полицията на Аделаида определено дълго ще се помни от всички! В изоставената на пода чанта специалните части намират малко пухкаво бебе зайче! Кой би очаквал нещо такова? За съжаление собственикът на малкия сладур не е известен, защото вътре не били намерени контакти или каквото и да е друго. Жалко, че не се е сетил да сложи поне една бележка като на мечето Падингтън! От полицията споделят, че за първи път им се случва да намерят животинка в изоставен багаж. Намирали са дрехи, храна, компютър, чували с боклук... но животинче никога. Зайчето е било предадено на местна организация за защита на животните, като докато дойдат полицаите дори намерили подходящ картон, моркови, даже и ренде, за да ги настържат и да го нахранят. Дори и го кръстили с тематичното име Боинг. (като марката самолети).

Тъй като си е личало, че за него са се грижили добре до момента, властите са учудени, че било изоставено. Причината би могла да бъде, че собственикът напуска страната и е искал да го остави на оживено място, където със сигурност ще го намерят и ще се погрижат за него. Или пък е решил да го вмъкне контрабандно в самолета, но се е отказал в последния момент. Може пък и просто да го е забравил и да си го потърси, надяват се от управата на летището!

Снимка: Daily Mail



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град