конкурси

Начало | конкурси | Бърза игра със „Soy Luna“

Бърза игра със „Soy Luna“

Аз детето | 2016-06-29

Бърза игра със „Soy Luna“

Играта приключи!

* * *

Луна живее щастливо, карайки своите ролкови кънки. Като всяко момиче на нейната възраст, тя живее със семейството си, ходи на училище и има група приятели. Луна има и работа – като разносвач на ресторант за бързо хранене. Тя прекарва голяма част от времето си, карайки ролкови кънки покрай плажната ивица на любимия си град, докато слуша песните, композирани от най-добрия ѝ приятел Симон. Но животът взема неочакван обрат, когато родителите ѝ получават предложение, на което е невъзможно да откажат... За една нощ, семейство Валенте трябва да напусне любимия дом и да се премести в друга държава. Луна трябва да се адаптира към нов живот, нови приятели и ново училище, където се сблъсква с един свят на лукс и елитарност, които имат малко общо с нея. Луна намира спасение в своите кънки и скоро открива пързалка, която ѝ предлага нов свят на колела. Но ще може ли Луна да адаптира своето улично каране на кънки към свободния стил, който практикуват и танцуват в Jam & Roller? В тази нова фаза от живота на Луна, страстта ѝ към пързаляне и танцуване ще процъфти, тя ще срещне нови приятели и ще намери нова любов по своя път.

Сигурни сме, че вече няма дете по света, особено пък момиче, а и доста момчета, които да не познават тази история и да не знаят коя е Луна. Да си признаем не вярвахме, че ще се получи, но всъщност много харесахме Луна като всички вас. Луна се оказа едно мило, красиво и много умно момиче, което може да ни научи на много неща, като например как никога да не губим вярата в себе си и да не се отказваме от нещата, които обичаме и знаем, че можем да направим. С една дума всички сме на една огромна „Луна-вълна“, нали така? А какво ще кажете да си направим и една бърза игра с награди. Този път нещата ще са по-бързи и по-различни и се надяваме да ви харесат, а и имаме чудесни награди. Първите две книги, които вече излязоха и у нас: „Началото на лятото“ и „Наръчник на ролер скейтъра“. Книгите са весели, интересни и увлекателни, също каквато е и самата Луна? Искате ли да имате една от тях, тогава четете по-надолу.

В продължение на четири седмици тук ще намирате различен въпрос свързан със сериала „Аз съм Луна“ и ако отговорите правилно, ще имате възможност да спечелите една от книгите. Лесно, нали? Да започваме тогава.

Първият ни въпрос е:

Кои са най-добрите приятели на Луна?

а. Амбър и Матео

б. Рамиро и Химена

в. Симон и Нина

Ето че първата седмица от играта завърши. Няма нужда да казваме, че всички дадохте верен отговор в това не се и съмнявахме. Но нека все пак кажем, че най-добрите приятели на Луна са в. Симон и Нина! Късметът тази седмица беше на страната на Павлина Ангелова, която спечели книгата "Soy Luna: Началото на лятото"! При толкова много участници обаче трябваше да изтеглим и още една награда, която отиде при Симона Мешева. Тя печели книгата "Наръчник на ролер скейтъра". Молим наградените момичета да ни изпратят трите си имена, точен пощенски адрес и телефон за връзка, за да им изпратим наградите. А на всички казваме участвайте отново в новия ни въпрос, има още много голяма възможност да спечелите, никога не се знае, дали късметът сега не е с вас! 

Вторият ни въпрос е:

Къде живеят Луна и семейството й преди да се преместят?
а. Аржентина
б. Мексико
в. Колумбия

Eто, че и втората седмица от играта завърши и то много успешно. Имахме повече от 75 участника на които благодарим, че се включиха. Разбира се няма нужда да казваме, че всички отговориха вярно с б. Мексико. Най-много палци са били стискани на Виолета Добрева, която спечели екземпляр от "Soy Luna: Началото на лятото"! А Марина Йотова получава "Наръчник на ролер скейтъра!"

Сега е време и за третия въпрос, който е:

С кой живее Амбър?
а. с баща си
б. с кръстницата си
в. с братовчедка си

Eто, че и трета седмица от играта завърши и то много успешно. Участниците се увеличаха още повече, затова решихме да дадем три награди и благодарим на всички, че се включиха. Разбира се няма нужда да казваме, че всички отговориха вярно с б. с кръстницата си. Най-много палци са били стискани на Станислава Попова, която спечели екземпляр от "Soy Luna: Началото на лятото", както и Алина Батаклиева, която също получава книгата. А Симона Маринова, получава "Наръчник на ролер скейтъра!"

А сега дойде време и за последния ни въпрос, но не се тревожете, при такъв интерес скоро можем да организираме още някоя игра! ;-) Сега да минем на въпроса, той е:

Бащата на Матео работи като?
а. президент
б. производител на кънки
в. дипломат

Благодарим за участието на всички и в последния въпрос, както и в цялата игра. Много бихме искали да дадем награди на всички, но за съжаление няма да можем, затова пък като за последно решихме да дадем четири книжки от "Аз съм Луна". И така, верния отговор е в. дипломат. Това всеки го знае, но най-много късмет този път имаха Назлъ Чобан и Вяра Янкова, които печелят книгата "Soy Luna: Началото на лятото", а Цветина Иванова и Женя Иванова печелят "Наръчник на ролер скейтъра".

Очакваме точните адреси, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да им изпратим наградите.

Очакваме ви!Коментари
86 коментара

Фен на Мади , ,

Публикувано на 29.06.2016

Аз харесвам "Soy Luna".

Симона Мешева а , ,

Публикувано на 30.06.2016

Получихте ли отговора ми защото го пратих като коментар?!

От редакцията: Получихме го, всичко е точно. :-)

йоана димитрова, 11 г.,

Публикувано на 30.06.2016

Може ли да напишем отговора си тук,ако сме се затруднили?!

От редакцията: Да, може.

Вяра Янкова, 13 г.,

Публикувано на 30.06.2016

Всеки ден ли трябва да пращаме отговорите или всички наведнъж когато вече са качени всички въпроси и да изпратим отговорите на всички въпроси?

От редакцията: Всяка седмица ще има нов въпрос и трябва да отговаряте на него, за да участвате в жребия за наградата, която ще се тегли заедно с всеки нов въпрос. ;-) Така че изпращай на всеки въпрос отговора.

Назлъ Чобан, 11 г.,

Публикувано на 01.07.2016

Можели да ми пишете когато получите коментара?
От редакцията: Да, получихме го, наред е. Но едва ли ще можем да отговорим на всички, че сме получили коментара или писмото, защото децата са много. Бъдете сигурни, че щом сте изпратили писмо и то не се е върнало при вас, значи е получено.

Фен на Мади , ,

Публикувано на 01.07.2016

До редакцията: ние пратихме на имейла. Според мен е получено, защото не се върна.
Отредакцията: Да, щом сте изпратили имейл до адрес info@az-deteto.com и не се е върнало писмото при вас, значи е получено.

Ирина Йорданова, 8 г.,

Публикувано на 03.07.2016

А къде да изпратя отговора?
От редакцията: На имейл info@az-deteto.com
Ако ти е трудно да пращаш имейли, може да го напишеш и тук с коментар, който обаче няма да публикуваме, сещате се защо.

Мария Арабска, 11 г.,

Публикувано на 03.07.2016

Получихте ли моят отговор?
От редакцията: Ако сте изпратили писмото до info@az-deteto.com и то не се е върнало при вас, значи е получено. А ако сте написали коментар с отговора за играта, получен е, но няма да го публикуваме, подразбира се защо. На нас ни е приятно да отговаряме на всичко, но щом сте написали коментар и се е появил надпис, че ще бъде публикуван след преглед от редактор, значи коментарът е получен. Твоят също. :-)

Мари Алтънджиян, 11 г.,

Публикувано на 03.07.2016

какви са наградите?
От редакцията: На нас ни е приятно да отговаряме на въпроси, деца, но когато пише, може да прочетете. Ето сега в текста за конкурса пише, че наградите са книги за Луна. Но вие питайте, не се колебайте изобщо. :-)

Ралица Драгнева, 13 г.,

Публикувано на 04.07.2016

Аз изпратих даже две писма по имейл, защото по някаква причина после не ги пише в "Изпратени" и аз не съм сигурна, че сте ги получили. Но пък не са се върнали...

Фен на Мади , ,

Публикувано на 05.07.2016

В "Soy Luna" най-любимият ми епизод е в който Луна разбра, че Нина е Фелисити Фор Нау.

Фен на Мади , ,

Публикувано на 05.07.2016

До редакцията: Защо не сте пуснали нов коментар вече започна новата седмица? Между другото какви са наградите?
От редакцията: Имайте търпение, деца, не можем моментално да проверяваме и да публикуваме всички коментари, защото децата са много и коментират много статии. На нас ни е наистина приятно, че ни пишете коментари и че ни питате, приятно ни е да ви отговаряме, но когато си пише какви са наградите, може първо да прочетете, и тогава ако нещо е неясно, молим ви, питайте.

Денис Спасов, 12 г.,

Публикувано на 05.07.2016

Кога ще има нов конкурс
От редакцията: В момента има два конкурса, в които може да се участва. Те са съвсем отскоро, така че все още са нови. :-) А ще има и още, разбира се, но не можем да кажем кога точно, защото сега има два актуални.

Денис Спасов, 12 г.,

Публикувано на 06.07.2016

Извинете но вие ми бяхте казали че ще.пуснете нов конкурс след шести и ще е моят домашен любимец кога ще го пуснете??????????

От редакцията: Здравей, днес е 6-ти така че молим само за още малко търпение, в близките два-три го пускаме. :-) Най-късно в събота ще го има.

От редакцията , ,

Публикувано на 06.07.2016

Здравей, Назлъ! Получихме коментара ти, всичко е точно. :-)

Гери Чинчурова, 11 г.,

Публикувано на 06.07.2016

Най-добрите приятели на Луна са Нина и Симон!Със Симон се познават от Канкун,където заедно работиха,пееха и се забавляваха...Караха дори кънки заедно всеки ден....Там Луна се чувстваше прекрасно,но по-късно трябва да заминат за Буенос Айрес където родителите на Луна ще работят за Шарън Бенсън,която има племенн ица Амбър.По-късно се оказва,че Шарън е леля на Луна,но това ще разберем по-натам!...С Нина се запознават на пързалката,която Луна толкова ОБИЧА и не се радлея с нея винаги мисля за нея!Но поради тази причина и я скъсват на изпита....Та да се върнем към запознанството с Нина.Като се запознали Луна мислела,че Нина е много мила,красива и ще и е най-добра приятелка...С нея си споделят всички тайни и всичко свързано с момчетата...

Мария Арабска, 11 г.,

Публикувано на 07.07.2016

Това е много хубав конкурс. Харесва ми много. Пожелавам успех на всички участници.

Viki , ,

Публикувано на 07.07.2016

кога ще кажете кой печели

От редакцията: Вече е обявено точно тук, под първия въпрос, а вече имаме и втори въпрос. :-)

Мария Арабска, 11 г.,

Публикувано на 07.07.2016

А ако някой спечели как трябва да си получи наградата?

От редакцията: На спечелилите искаме адресите и изпращаме наградата или чрез куриер или по Български пощи. :-)

Stefka , 13 г.,

Публикувано на 07.07.2016

И аз ще участвам.Заплаща ли се нещо?Ако изпратите наградата чрез куриер или българските пощи трябва ли да им се плати?

От редакцията: Ние поемаме всичко необходимо. От вас се иска само участието. :-)

Ралица Драгнева, 13 г.,

Публикувано на 07.07.2016

Нали получихте отговора ми!?

От редакцията: Получихме ги.

Stefka , 13 г.,

Публикувано на 07.07.2016

Къде ще обявите победитела?Тук ли? И как ще поискате адресите? А следкато зададете новия въпрос други награди ли ще има? О,да и още нещо по време на жребийте актьорите от сериала ,,Аз съм Луна,, ще бъдат ли там? Ако не поне няма ли да отидът на печелившите адреси и да им чиститят?

От редакцията: Пак тук точно така, ще ги поискаме като ви помолим да ги изпратите на имейл info@az-deteto.com след като видите името си сред наградените. Наградите са същите за всеки - една от книгите за Луна, за да може повече деца да спечелят. За наше огромно съжаление за сега няма как да помолим актьорите от сериала да дойдат до България, но се надяваме един ден и това да можем да направим и тогава ще организираме още по-голям конкурс.

Stefka Peteva, 13 г.,

Публикувано на 07.07.2016

Благодаря за приемането на отговорите ми.

мария тричкова, 10 г.,

Публикувано на 07.07.2016

много ми харесва луна , аз съм и голям фен и съм и последовател .следвам нейните съвети и я гледам всеки ден.

Stefka , 13г. г.,

Публикувано на 09.07.2016

Нали сте получили отговорите ми?Изпратих ги два пъти.Да ги изпратя ли още един път?За да съм сигурна че сте ги получили и че всичко е наред.

От редакцията: Всичко е наред. Получени са. Не се притеснявай.

Мерилин Кирова, 8 г.,

Публикувано на 10.07.2016

Може ли да испратим втория отговор като коментар защото аз го изпратих така.

От редакцията: Може.

Square Eyes , ,

Публикувано на 10.07.2016

До редакцията: Може ли да направите конкурс за Хари Потър... И може би наградата да е книгата ,,Хари Потър и даровете на смъртта". Не всички харесват ,,Soy Luna"...

От редакцията: Тази седмица ще имаме още един или два конкурса. Много добре разбираме това и ти благодарим за идеята. :-)

Симона Мешева , 9 г.,

Публикувано на 11.07.2016

Получихте ли коментарите ми в които пишеше улицата и телефона за връзка

От редакцията: Всичко е получено, наградата също е изпратена, би трябвало до края на седмицата да я получиш.

Мерт , ,

Публикувано на 11.07.2016

Здравейте. Искам да направя едно предложение за конкурс. Знам , че получавате много предложения , защото предпочитанията на всеки един са различни , но все пак да споделя , а може и да го реализирате. Бих искал да ви предложа да пуснете "Златен" конкурс. Да скриете букви в избрани публикации и като съберем всички да се получи една дума. Всеки който ви изпрати думата по пощата да участва в тегленето за DVD с вечните класики на Дисни , като Пепеляшка , Книга за джунглата и т.н.

От редакцията: Здравей, Мерт. Предложението ти е повече от уникално - звучи забавно и доста интересно, както за нас, така надяваме се и за другите деца. Поради конкурсите, които вече сме планирали сигурно няма да успеем да го осъществим преди есента, за което се надяваме да ни разбереш. Но ще го осъществим - това е сигурно. Много ти благодарим, че ни писа. За нас е чест! :-)

Денис Спасов, ,

Публикувано на 11.07.2016

Кога ще има нов конкурс

От редакцията: В петък на 15-ти със сигурност, а един ден след или преди това ще пуснем и този за който се разбрахме с теб. Малко се забавихме, но това се получи заради конкурса, който ще пуснем. Надяваме се, да ни извиниш.

Денис Спасов , ,

Публикувано на 12.07.2016

Няма проблеми не се притеснявайте

Stefka , 13 г.,

Публикувано на 12.07.2016

Ако името ми е сред печелившите когато поискате адреса може ли да го изпратя тук? И нали няма да го побликувате? И още един въпрос телефонния си номер или на някои от родителите ни и друго трябва ли да ви изпратим?

От редакцията: Разбира се, че няма да го публикуваме в никакъв случай. Трябва ни и име и фамилия, или твоето или на родителите ти, ако имат нещо против ти да си получателя, град, пощенски код и адрес: квартала и улицата или само улицата на която живееш, номера, ако има блок, вход и етаж. :-)

От редакцията , ,

Публикувано на 13.07.2016

Здравейте, приятели! Искаме да кажем, че всички коментари, които пишете за играта ги получаваме. Така че не се притеснявайте, щом сте го изпратили веднъж няма начин да не е получен и вече участвате! :-)

Ралица Драгнева, 13 г.,

Публикувано на 13.07.2016

Идеята на Мерт е страхотна. Много ми харесва. Надявам се, след есента(както вие казахте), колкото се може по-скоро да осъществите този конкурс. Особено, много ми харесва и идеята за награда!!! :)

От редакцията: Щом има такова желание няма как да не я осъществим, през септември се надяваме, че ще успеем. Такъв е плана. :-)

The Mims , ,

Публикувано на 14.07.2016

Здрасти!!!

Simona Balinova, 9 г.,

Публикувано на 14.07.2016

Do redakciata , sled kolko vreme izlizat komentarite

От редакцията: Пускаме всеки един коментар ръчно, така че зависи, кога успеем да ги прегледаме, но общо взето ги пускаме през половин час. Също така коментара за конкурса ти е получен и отговора е верен, но него няма да пуснем, защото нали разбираш... Но със сигурност участваш в играта, желаем ти късмет.

Денис Спасов , ,

Публикувано на 14.07.2016

В колко часа ще пуснете утре конкурса и какав ще е той

От редакцията: Около 10 и 30. Обещахме да не казваме предварително, но ще е свързан с приказки. :-) А след това вече, приготвено е, в събота ще пуснем и този, за който говорихме с теб. :-)

Viki , ,

Публикувано на 15.07.2016

Кога ще обявите победителите

От редакцията: В 14 и 30. В момента въвеждаме имената на всички в програмата за жребия, но става малко бавно. :-)

Viki , ,

Публикувано на 15.07.2016

Добре оставям ви да работите :-)

Sandi Ruseva, 8 г.,

Публикувано на 16.07.2016

Soy Luna e яка и то много

Sandi Ruseva, 8 г.,

Публикувано на 16.07.2016

Soy Luna e яка и то много

Nani 20 , ,

Публикувано на 17.07.2016

Soy i Luna e qk

Читател , ,

Публикувано на 18.07.2016

До редакцията. Здравейте. По Disney Channel почнаха да повтарят епизодите на Soy Luna. Знаете ли кога ще започнат да излъчват новите епизоди?

От редакцията: Здравей, попитахме ги и сега очакваме отговора на Дисни, дано е скоро.

Маринет , 15 г.,

Публикувано на 19.07.2016

чух,че филмът Soy Luna има 80епизода.

Гaби Скaчковa, 10 г.,

Публикувано на 19.07.2016

Получихте ли отговорa ми?

От редакцията: Да, не се притеснявай.

Габриела Велева , ,

Публикувано на 20.07.2016

Може ли да пусна отговора като коментар?

От редакцията: Може, заповядай.

Ралица Драгнева, 13 г.,

Публикувано на 23.07.2016

Бяхте получили и моя отговор, нали!?

От редакцията: Да, разбира се, че го получихме, не се съмнявай в това. :-)

Йоана Христова Гълъбова , 12 г.,

Публикувано на 24.07.2016

Получихте ли емайла ми ? Извинете за безпокойствието !

От редакцията: Получихме го, всичко е точно.

Ивелина Велева, 9 г.,

Публикувано на 25.07.2016

Може ли да отговоря като коментар

От редакцията: Да, може.

Читател , ,

Публикувано на 25.07.2016

До редакцията: Какъв е имейла на Дисни в България?Може ли и ние да им пишем?

От редакцията: Здравей, този който имаме ние за съжаление и само за журналисти и няма как да ви го дадем, но ще попитаме дали имат и такъв, на който вие да пишете. :-)

Ралица Драгнева, 13 г.,

Публикувано на 26.07.2016

Получихте и четвъртия ми отговор, нали!?

От редакцията: Да, разбира се. Няма защо да се притесняваш.

Ивелина Велева, 9 г.,

Публикувано на 28.07.2016

Получихте и четвъртия ми отговор, нали!?

От редакцията: Да, разбира се.

Ива , ,

Публикувано на 30.07.2016

Здравейте. Дисни отговориха ли ви вече за новите епизоди на сериала?

От редакцията: Здравей, казаха, че сега обръщат повече внимание на втория сезон на "Бини и призрака", но планират да ги пуснат и тук с български дублаж около септември.

Мари Алтънджиян, 11 г.,

Публикувано на 30.07.2016

Разбрахте ли кога по Disney channel ще започнат да излъчват новите епизоди на Soy luna ?

От редакцията: От днес ще дават "Бини и призракът", така че най-вероятно, когато свършат новите епизоди за тях, ще дойдат и тези за Луна.

Николета Начевска, 15 г.,

Публикувано на 31.07.2016

Получихте ли моя коментр и участвам ли ?

От редакцията: Да, разбира се, всичко е наред.

Ирина Йорданова, 8 г.,

Публикувано на 31.07.2016

А кога ще изпратите резултатите на четвъртия въпрос?

От редакцията: Вече ги има.

Назлъ Чобан, 11 г.,

Публикувано на 31.07.2016

Кога ще обявите победителите? :-)

От редакцията: Вече са обявени. :-)

Женя Иванова, 11 г.,

Публикувано на 06.08.2016

Здравейте получихте ли имейла ми.Кога наградата ще бъде изпратена?

От редакцията: Здравей, вече я изпратихме.

фен , ,

Публикувано на 10.09.2016

Здравейте Сой луна е страхотно филмче Но не е моето любимо филмче Моето любимо филмче е Групата на алекс Групата на алекс за мен е милиони интересно забавно от Сой луна Но и Сой Луна сьщо е много интересен филм

karol sevila, 18 г.,

Публикувано на 01.10.2016

soy lunaaaaaaaaaaaa

Фелисити Формал, 15 г.,

Публикувано на 07.10.2016

аз съм най големия фен На СОУ Луна !!!Обичам всички ,Амбар дори Понякога да се дарби зле ,Матео,Джим ,Джам Нина .........иестествено Луна ! Сои луна е върхъ

Елвира Иванова, 12 г.,

Публикувано на 15.10.2016

Аз съм голям фен На Soy Luna .Иска ми се някой ден да я срещна.

Vesela Petkova, 11 г.,

Публикувано на 24.10.2016

Love soy Luna.

Диана Ненова, 10 г.,

Публикувано на 27.10.2016

Аз сам лут фен на soy luna

Радина Михайлова, 11 г.,

Публикувано на 07.11.2016

Знам че може да бъде моя въпрос малко нахален но бихте ли ми казали какви можеби са наградите. Благодаря.

От редакцията: Здравей, наградите бяха книгите „Началото на лятото“ и „Наръчник на ролер скейтъра“. Но за съжаление играта е вече приключила и сме раздали наградите. Но имаме други активни конкурси, най-отгоре над дъгата ще видиш надпис конкурси. Кликни там, тези които имат картинки са все още активни и може да ти харесат, а също пускаме всеки месец нов. Така че ако някои от тях ти хареса ще се радваме да участваш.

Радина Михайлова, 11 г.,

Публикувано на 07.11.2016

Искам да попитам ако знаете дали Карол Севиля знае Български език

Ива ДИМИТРОВА, 8 г.,

Публикувано на 12.11.2016

Сой луна е добра героиня и се бори на кънки с Амбър

Ванеса , 12 г.,

Публикувано на 14.11.2016

Как може 11годишно дете да пита дали Карол Севиля знае български. Голяма тъпотия. Питайте нещо смислено като в кои държави ще имат концерти или нещо подобно

Илина Цанова, 10 г.,

Публикувано на 20.11.2016

Кога се пускат въпросите

От редакцията: За съжаление тази игра е приключила. Но на първата страница на сайта, по-надолу има поле с конкурсите, които са активни в момента. Можеш да си харесаш някой от тях и да участваш в него или пък във всичките.

Jivka Ivova, 12 г.,

Публикувано на 24.11.2016

Kak da otgovorim na vaprosa

От редакцията: За съжаление тази игра е приключила. Но на първата страница на сайта, по-надолу има поле с конкурсите, които са активни в момента. Можеш да си харесаш някой от тях и да участваш в него или пък във всичките.

фен , ,

Публикувано на 18.12.2016

Всички филмичета са супер И новото филмче Бизардвак е супер яко Франки и Пейдж са супер и много яки са и са красиви и смели забавни А Сой луна е страхотен филм А Групата на Алекс е номер 1

василена николова, 12 г.,

Публикувано на 06.01.2017

аз много харесвам soi luna и стова детско много се забавлявам

Светлозара Велчева , 9 г.,

Публикувано на 08.01.2017

Аз съм фена сои луна и бих помолила Карол. Да дойде на концерт . Ако го четеш Карол моля те да дойдеш на концерт в София България

никол кичукова, 8 г.,

Публикувано на 13.01.2017

Аз съм фенка на 1 място на Soy Luna

Xris Peeva, 15 г.,

Публикувано на 26.01.2017

Iskam da popitam kak se igrae

Златина Стоянова, 7 г.,

Публикувано на 06.02.2017

Луна живееше и работеше в Канкум като носач на храна а Симон най добрия и приятел сервитьор. Но за съжаление Шаран Бенсън предлага на Моника и Мигел работа в Боено сариес и много пари и Луна да учи в едно от най добрите училища, защото Моника готви много вкусно.Луна не искаше да изостави Симон и Канкум но Шаран Бенсън казва ако не приемат предложението ще ги уволни те се съгласяват но луна не може да го приеме но Симон и казва че те искат най доброто за нея те си отиват от Мексико там тя вижда невероятна пързалка която я сънувала там се запозна с Нина

Маги Димитрова, 12 г.,

Публикувано на 09.02.2017

невероятно е как не харесвам този сериал а знам толкова за него хдд

яна амзина, 9 г.,

Публикувано на 11.02.2017

маги наистинали на харесваш соя луна леле.А докато чета слуша песен на соя луна

Теди Иванова, 19 г.,

Публикувано на 27.02.2017

Фелисити много си готина.

Надежда Галева, 9 г.,

Публикувано на 13.03.2017

Аз съм много голяма фенка на Сой луна моята мечта е да видя Сой луна

Stefka , 14 г.,

Публикувано на 06.04.2017

Аз много бих искала да дойдат в Габрово в училище понеже моите съученици биха се зарадвали.Въпрос към редакцията: Би ли възможно това да стане?Това ще им донесе усмивки.Ако стане бихте ли написали кога за да ви напиша в кое училище.Щом стане ще донесете много усмивки.И Ще зарадвате и мен също,защото ще виждам усмивки на всякъде.

Stefka , 14 г.,

Публикувано на 07.04.2017

Извинете но не сте отговорили на въпроса ми.

От редакцията: Здравей, не искаме да те разочароваме, но на този етап от развитието на сайта ни, се съмняваме, че бихме могли да накараме актьори от такъв мащаб да дойдат в България. Въпреки това, не пречи да опитаме и ще го направим. ;-)

цветелина иваилова , бауга г.,

Публикувано на 05.07.2017

нямам ни един

Янислава Шикова , 8 г.,

Публикувано на 01.08.2017

Обичам сой луна луна е много хубава и много ми харесаво луна

Mirella Karamfilova, 11 г.,

Публикувано на 07.07.2018

Аз приличам на Луна...

Йоло Граданов , 9г г.,

Публикувано на 06.05.2019

След 4 -ти сезон ще има ли и други сезони

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град