новини детски

Начало | новини детски | National Geographic Kids се завръща в София с клуб „Малки откриватели 2019“

National Geographic Kids се завръща в София с клуб „Малки откриватели 2019“

Аз детето | 2019-05-31

National Geographic Kids се завръща в София с клуб „Малки откриватели 2019“

На първи юни от 11:00 по случай Празника на детето, в Борисова градина (Езерото с Лилиите, ще се проведе любимото събитие на всички любознателни деца – турнето на National Geographic Kids 2019!

За пета поредна година, любимото списание на децата събира най-любознателните малчугани в клуб „Малки откриватели“. За първи път, обаче, игрите и интересите на децата ще бъдат насочени към голямата тема – опазването на природата и нашата планета! ЗАЩОТО Я ОБИЧАМЕ ТАКАВА КАКВАТО Е!

Разделно събиране на отпадъци, съвети за екосъобразен начин на живот, как да се грижим за природата, как да рециклираме, защо да рециклираме, ЗАЩО да сме ЕКО – всички тези елементи ще съпътстват тазгодишното турне на NG Kids, защото е важно децата от малки да знаят, че планетата ни е една и е за всички! Обединяващият елемент тази година е четирилистна детелина – символ на природата, която ние от екипа на NGKids, вярваме че ще бъде наш дом още милиони години напред. Това е отговорност на нас и нашите деца.

„Учи, забавлявайки се“ е нашето мото и ние от екипът на National Geographic Kids те очакваме за да играем, да се забавляваме, да танцуваме и докато правим заедно с теб всичко това, да се разделим обогатени с познанието, че нашият свят е в нашите и в твоите ръце, и всички ние имаме силата да го направим по-добро място за живеене и игри.

Турнето вече мина през големите градове на България, като бяхме позиционирани в централни градски части:

  • 11 май, Варна
  • 24 май, Пловдив
  • 26 май, Бургас

В пика на лятото турнето продължава и в крайбрежните зони на най-големите морски градове:

  • 15 август, Варна
  • 17 август, Бургас

В София ще се върнем на 15 септември в Южния парк, а тържественият финал ще бъде във Велико Търново, на 22 септември, когато всички честваме обявяването на Независимостта на България.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град