новини детски

Начало | новини детски | Cartoon Network Студио „Въображение“ на гости на детска градина „Талант“

Cartoon Network Студио „Въображение“ на гости на детска градина „Талант“

Аз детето | 2017-05-03

Cartoon Network Студио „Въображение“ на гости на детска градина „Талант“

Творческият конкурс Cartoon Network Студио „Въображение“ вече е в разгара си. 15-годишният артист Томи Петков показа на учениците от 43 детска градина „Талант“ в София как да нарисуват свой собствен анимационен герой.

6-годишните ученици се забавляваха и измислиха свои собствени персонажи за рисувани филми заедно с Томи, който отдавна е запален по анимацията.

Не забравяйте, че състезанието има три категории – за рисунка на персонаж за рисуван филм, сценарно табло и за анимация. Участието на децата от 6 до 14 години става през страницата на Студио „Въображение“.

Стъпките за участие в трите категории на сайта са лесни и забавни.

Наградите са страхотни – победителите в трите категории ще получат най-новия лаптоп за образование Acer Travelmate B 118. Те ще имат и уникалната възможност да видят творението си в ефира на любимия си канал Cartoon Network. За вторите и третите места пък има уникални раници, суитшърти и тетрадки на Cartoon Network. Победителите ще бъдат оповестени на 12-ти юни.

Вижте как се забавляваха децата в 43 детска градина, докато рисуваха своите анимационни герои и научете повече за състезанието:



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град