афиш

Начало | афиш | "Жабокът принц" оживява на сцената на Столичен куклен театър

"Жабокът принц" оживява на сцената на Столичен куклен театър

Аз детето | 2014-05-21

"Жабокът принц" оживява на сцената на Столичен куклен театър

С едно колкото класическо, толкова и модерно представление, Столичният куклен театър ще закрие театралния сезон. Премиерата е в петък – 23 май от 19.00 часа, салон бул. „Янко Сакъзов”.

Жабокът принц” е комична, романтична и наивно-смешна история, за това, колко е важно човек да спазва обещанията си и да бъде отговорен за постъпките си. Познатата класическа приказка на Братя Грим за разглезената и своенравна принцеса, която целунала жабок и той се превърнал в красив принц, оживява и повежда малкия зрител в един свят на магии, чудеса и сбъднати желания. Заедно с това обаче, режисьорът Тодор Вълов, показва и едно представление – присмех към неискрените думи и фалшивите обещания, към глупостта, суетата и излишната превзетост, представление, в което всички сблъсъци на героите са предмет на иронични коментари и пародия.

“Жабокът принц” е представление в представлението, театър в театъра. Спектакъл - шарж на фалша в човешките взаимоотношения, суетата и глупавите претенции” - споделя режисьорът Тодор Вълов.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град