зоокът

Начало | зоокът | Запознайте се с кучето Падингтън!

Запознайте се с кучето Падингтън!

Мирела Любенова | 2018-08-08

Запознайте се с кучето Падингтън!

Със своето красиво и изискано синьо палто и прекрасна червена шапка, той изглежда така сякаш ей сега ще ви дойде на гости, за да изяде цялото сладко и мармалад, които имате. Да измие ушите си с четката ви за зъби, да изяде сапуна и може би евентуално да предизвика наводнение в къщата. Не – това не е най-лошия гост на света – това е просто кучето Падингтън! Чакайте малко... куче ли? То не беше ли мече? Сигурно такива въпроси започвате да си задавате точно в този момент! Няма да ви оставим да се чудите дълго, това е един от най-верните почитатели на мечето. Той е куче и също се казва Падингтън! И е най-новата интернет звезда!

И как няма да бъде, вижте го само – толкова е миличък и пухкав – иска ти се да се пресегнеш през екрана и да го гушнеш силно, да разрошиш пухкавата му козина и след това да си поиграеш с него. Нали? Нали? Можете ли да си представите обаче, че този сладур е бил изоставен в кашон в центъра на Ню Йорк с бележка на него, че е порода померан на 3 месеца и който иска може да си го вземе и да се грижи за него. Всъщност тази история твърде много ни напомня на историята за мечето от Тъмно Перу! Падингтън, кучето, не се надявало, че някой ще иска да го вземе, но веднага очаровал Кати Грейсън – собственичката на галерия, точно до чиято врата бил оставен малкият сладур.

Днес кафявият померан вече е на една годинка и е много щастлив. Получава всички необходими грижи, лакомства и разходки, а също и цялата обич на света. При това не само от Кати, но и от целия свят. Падингтън има цели 167 000 последователи в Instagram, които нямат търпение за следващата му снимка. С вратовръзка, с вълшебна шапчица, с папийонка, с качулка или пък с пелерина на супергерой – каквото и да носи той очарова света. Нещо повече – дори работи в галерията на стопанката си като важната му задача е просто да седи пред витрината, да бъде красив и сладък и да привлича минувачите да влязат вътре.

Съветваме известните режисьори бързо да хващат идеята за филма „Кучето Падингтън“ – ще се получи чуден и при това по истинска история!

Снимки: Instagram



Коментари
1 коментар

Светла , ,

Публикувано на 08.08.2018

Много сладко кученце и страхотна статия -за добротата,милостта и любовта към животинките!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град