За родители

Начало | За родители | Започва записването за лятна академия на „Заедно в час“

Започва записването за лятна академия на „Заедно в час“

Аз детето | 2017-05-07

Започва записването за лятна академия на „Заедно в час“

За седма поредна година „Заедно в час“ организира безплатна лятна академия за успех и забавление в София. Лятната академия за ученици от I до XII клас ще се проведе в рамките на три седмици, от 31 юли до 18 август, всеки делничен ден от 9:00 ч до 12:30 ч. Заниманията ще бъдат в две столични училища – 90 СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“ в кв. „Люлин“ и 144 СУ „Народни будители“ в кв. „Младост“.

Целта на академията е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети, да направи лятото им много по-осмислено със забавни преживявания, нови контакти и развити умения. Записването за ученици е отворено до 15 юни на сайта на „Заедно в час“.

Часовете по време на академията са напълно безплатни и са водени от новите мотивирани учители по програмата. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Всички те са обучени по международния модел „Преподавай като лидер“, създаден с фокус върху успеха на всеки ученик. За тях Лятната академия е финалният етап от предварителната им подготовка преди да влязат да преподават в класните стаи на училища партньори в 13 региона на страната.

По време на академията организаторите осигуряват на учениците безплатно обучение и учебни материали, индивидуални и групови занимания, специални забавни събития – игри и занимания, както и сертификат за успешно участвалите ученици в края на лятното приключение.

Лятната академия се провежда с подкрепата на фондация „Америка за България“, Международния клуб на жените – София и други корпоративни и НПО партньори.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град