конкурси

Начало | конкурси |  „Този ляв завой е...“ – изречението довърши и интересни награди от „Соник: Филмът“ спечели!

 „Този ляв завой е...“ – изречението довърши и интересни награди от „Соник: Филмът“ спечели!

Аз детето | 2020-02-13

 „Този ляв завой е...“  – изречението довърши и интересни награди от „Соник: Филмът“ спечели!

Благодарим на всички участници за отговорите, които естествено бяха верни! Късмет да получат награда обаче имаха само Светли Асенова и Цветомир Енев. Скоро ще се свържем с тях, за да им кажем как ще си получат наградата, а всички очакваме и в новите изненадващи игри, които ви подготвяме!

* * *

Внимавайте и не мигайте, защото ще изпуснете момента! Сериозно, не мигайте, защото той е много бърз, син е, о, да и е таралеж. Но определено не е от нашата планета. Казва се Соник и много скоро се завръща не само със свръхестествените си способности, но и с нова забележителна история в невероятната приключенска продукция „Соник: Филмът“. Филмът черпи вдъхновение от една от най-иконичните поредици компютърни игри на всички времена „Sonic the Hedgehog“ на SEGA.

За разлика от всички продукции и игри за светкавично бързия таралеж обаче, този път филмът е много по-различен. Соник вече е попаднал на планетата Земя и трябва да намери най-сигурния и безопасен начин да остане на нея незабелязан. Когато си шумен, дързък и неконтролируем обаче, тази мисия се оказва доста сложна. И се стига чак до цяло едно правителство, което иска да те хване! Ще открие ли култовият таралеж спасение на нашата планета или именно тя ще застраши живота му? Колко трудно е да си необикновен, а да търсиш съвсем простички неща? Ще разберем заедно със „Соник: Филмът“, който ще ни побърка от скорост и емоции в кината и 4DX от 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.

Преди това обаче Соник претичва мълниеносно и през нашия сайт и носи интересни награди, благодарение на „Форум Филм“. И за да ги получите трябва да направите нещо фасулско лесно. Изгледайте изключително интересния трейлър на филма и обърнете внимание на нещата, които героите говорят. После помислете и довършете изречението „Този ляв завой е...“. Лесно, нали? А пък наградите са прекрасни! Двама от правилно отговорилите и изтеглени от жребия ще спечелят фризби + светлинен клипс за обувки, а още двама ще получат протеинов шейкър.

Готови ли сте за участие? Тогава изпращайте отговорите си до 23-ти февруари на имейл info@az-deteto.com, като не забравяте към писмата да добавите и име, фамилия и населеното място, в което живеете. И не забравяйте, че „Соник Филмът“ връхлита в кината и 4DX на 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.



Коментари
6 коментара

Ели Арсова , 12 г.,

Публикувано на 15.02.2020

Здравейте! Мога ли да изпратя отговора си като коментар? Благодаря предварително! Приятен ден! ;-)

От редакцията: Здравей, да може.

ПЕТЯ Чуканова , ,

Публикувано на 15.02.2020

До кога е конкурсът

От редакцията: до 23-ти февруари

Данайа , 10 г.,

Публикувано на 19.02.2020

Трябва да довършим изречението с наши думи или с думи от филма?
От редакцията: От филма.

Петя , 9 г.,

Публикувано на 20.02.2020

Може ли да нарисуваме Соник както ние си го представяме
От редакцията: Няма нужда, прочетете, не става дума за рисуване, а за отговор на въпрос.

Niko BG, 11 г.,

Публикувано на 23.02.2020

Извинете, но получихте ли отговора ми като коментар, защото не го вижда? Разбирам, че не го качвате заради отговора, но все пак да съм сигурен, че участвам. Благодаря предварително.

От редакцията: Участваш, не се притеснявай.

Ели Арсова , 12 г.,

Публикувано на 23.02.2020

Здравейте! Преди няколко дни Ви бях изпратила коментар, в който Ви попитах дали сте получили имейлите, които Ви изпратихме със сестра ми? Може ли да ми отговорите, за да знам дали трябва да Ви ги изпратя отново или не? Благодаря предварително! Приятен ден! ;-)

От редакцията: Здравей, получени са.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град