конкурси

Начало | конкурси |  „Този ляв завой е...“ – изречението довърши и интересни награди от „Соник: Филмът“ спечели!

 „Този ляв завой е...“ – изречението довърши и интересни награди от „Соник: Филмът“ спечели!

Аз детето | 2020-02-13

 „Този ляв завой е...“  – изречението довърши и интересни награди от „Соник: Филмът“ спечели!

Внимавайте и не мигайте, защото ще изпуснете момента! Сериозно, не мигайте, защото той е много бърз, син е, о, да и е таралеж. Но определено не е от нашата планета. Казва се Соник и много скоро се завръща не само със свръхестествените си способности, но и с нова забележителна история в невероятната приключенска продукция „Соник: Филмът“. Филмът черпи вдъхновение от една от най-иконичните поредици компютърни игри на всички времена „Sonic the Hedgehog“ на SEGA.

За разлика от всички продукции и игри за светкавично бързия таралеж обаче, този път филмът е много по-различен. Соник вече е попаднал на планетата Земя и трябва да намери най-сигурния и безопасен начин да остане на нея незабелязан. Когато си шумен, дързък и неконтролируем обаче, тази мисия се оказва доста сложна. И се стига чак до цяло едно правителство, което иска да те хване! Ще открие ли култовият таралеж спасение на нашата планета или именно тя ще застраши живота му? Колко трудно е да си необикновен, а да търсиш съвсем простички неща? Ще разберем заедно със „Соник: Филмът“, който ще ни побърка от скорост и емоции в кината и 4DX от 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.

Преди това обаче Соник претичва мълниеносно и през нашия сайт и носи интересни награди, благодарение на „Форум Филм“. И за да ги получите трябва да направите нещо фасулско лесно. Изгледайте изключително интересния трейлър на филма и обърнете внимание на нещата, които героите говорят. После помислете и довършете изречението „Този ляв завой е...“. Лесно, нали? А пък наградите са прекрасни! Двама от правилно отговорилите и изтеглени от жребия ще спечелят фризби + светлинен клипс за обувки, а още двама ще получат протеинов шейкър.

Готови ли сте за участие? Тогава изпращайте отговорите си до 23-ти февруари на имейл info@az-deteto.com, като не забравяте към писмата да добавите и име, фамилия и населеното място, в което живеете. И не забравяйте, че „Соник Филмът“ връхлита в кината и 4DX на 14 февруари в дублирана и субтитрирана версия.Коментари
4 коментара

Ели Арсова , 12 г.,

Публикувано на 15.02.2020

Здравейте! Мога ли да изпратя отговора си като коментар? Благодаря предварително! Приятен ден! ;-)

От редакцията: Здравей, да може.

ПЕТЯ Чуканова , ,

Публикувано на 15.02.2020

До кога е конкурсът

От редакцията: до 23-ти февруари

Данайа , 10 г.,

Публикувано на 19.02.2020

Трябва да довършим изречението с наши думи или с думи от филма?
От редакцията: От филма.

Петя , 9 г.,

Публикувано на 20.02.2020

Може ли да нарисуваме Соник както ние си го представяме
От редакцията: Няма нужда, прочетете, не става дума за рисуване, а за отговор на въпрос.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град