новини детски

Начало | новини детски | Време е за Коледа! Български пощи стартира своя детски коледен конкурс

Време е за Коледа! Български пощи стартира своя детски коледен конкурс

Аз детето | 2017-11-13

Време е за Коледа! Български пощи стартира своя детски коледен конкурс

„Български пощи“ ЕАД отново ще организира традиционния си детски конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа. За поредна година Дядо Коледа ще отговори на всяко детско писмо, стига то да е изпратено в пощенски плик с изписан правилно адрес на подателя и залепена марка от 65 стотинки. Вместо адрес на получател, децата трябва да напишат просто „За Дядо Коледа“.

През настоящата година децата могат да изпращат хартиените си писма до Дядо Коледа до 11 декември. Най-добрите детски писма ще получат правото да участват в конкурса на „Български пощи“. Най-добрите ще получат коледни награди.Коментари
1 коментар

Дамла Кемик, 12 г.,

Публикувано на 20.11.2017

Как можем да се включим??

От редакцията: Трябва да напишеш хартиено писмо, да го сложиш в плик и да вземеш съответната марка. В най-близкия до теб пощенски клон ще ти кажат коя трябва да е тя. Върху плика трябва да напишеш името и адреса си за подател, а за получател просто трябва да напишеш „За Дядо Коледа“. Това е информацията, която имаме, но най-добре отиди в пощата и там ще ти кажат какво трябва да направиш, защото Български пощи са организаторите на този конкурс.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град