новини детски

Начало | новини детски | Владо Николов е посланик на „Детска Игриада“

Владо Николов е посланик на „Детска Игриада“

Аз детето | 2016-05-25

Владо Николов е посланик на „Детска Игриада“

Волейболистът Владо Николов стана лице на спортния празник „Детска Игриада, организиран от Az-deteto.bg, който ще се проведе на 4 юни в парка „Заимов“. Той е основният посланик на каузата на събитието тази година – да отвори дискусия за нуждата от създаване на повече възможности в спортни зали, клубове и площадки, където малки и големи да тренират заедно.

„Подкрепям „Детска Игриада“! Вярвам, че родителите и децата трябва да имат повече възможности да спортуват заедно. Защото е важно да бъдем добрият пример за децата си! Елате на 4 юни в парка „Заимов“!“

Това каза волейболистът в специалния видеоклип за събитието, който е качен във Facebook страницата на Az-deteto.bg.

За участие в „Детска Игриада“ всеки може да се регистрира бързо и лесно на специалната платформа http://igriada.az-deteto.bg/, където е качена информация за програмата и регламента на всички състезания.

Организатор на събитието: Az-deteto.bg    

Основен партньор: Мтел    

Събитието се организира с подкрепата на: Лидл България, Граве България, Florina, „Селект Асет Мениджмънт“ ЕАД, FUNDAY SUMMER ADVENTURE , Doppelherz и Езиков център International House Sofia.    

"Детска Игриада" се организира в партньорство със Столична община, Decathlon, Българска Федерация Лека Атлетика, Бадминтон зала Европа, Българска Карате Киокушин Федерация и „Хокей клуб- НСА”.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град