любими герои

Начало | любими герои | Вижте как са изглеждали любимите ви анимационни герои на първите си скици

Вижте как са изглеждали любимите ви анимационни герои на първите си скици

Аз детето | 2021-03-24

Какво ще си помислите ако ви кажем, че Майк Вазовски първоначално не е бил зелен? Най-вероятно, че това изобщо не е този Майк Вазовски, нали? Дали бихте познали Баз Светлинна година ако костюмът му беше червен и по-скоро приличаше на Железния човек... Съмняваме се, не и без подсказка. И колкото и невероятно да звучи повечето анимационни герои, които обичаме и познаваме първоначално изобщо не са изглеждали така, както ние ги виждаме на големия екран. Цялата работа е в това, че аниматорите и художниците са имали съвсем други идеи за тези герои. Те ги рисуват просто по описанията на режисьорите, а сами знаете, че понякога, колкото и добре да ти описват нещо, няма как да си го представиш както другия човек.

Затова създаването на един анимационен филм хич не е лесна работа. Само докато нагодят начина по който да изглеждат героите минават месеци, а пък за останалото въобще и не ни се мисли. Затова често не мислим, а просто се наслаждаваме на филма. Днес обаче решихме да ви покажем нещо интересно. Успяхме да намерим първите скици на някои от любимите ни анимационни герои и да ви кажем в сравнение с това как изглеждат във филмите... Те сякаш са претърпели драстична пластична операция. При някои от тях са направени съвсем малки промени, докато други са просто неузнаваеми и нямаше как да ги познаем ако направо не ни бяха казали кои са.

Искате ли и вие да ги видите? Защо не и да се опитате и да ги познаете? Бързо тук кликнете и нашия интересен фотопоглед отворете!



Коментари
2 коментара

ивелина китанова, 9 год г.,

Публикувано на 16.04.2019

Хубави несщато.

Т , ,

Публикувано на 18.04.2021

Все тая

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град