Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Вижте как да получите супер якия Armored Batman Zero скин във Fortnite

Вижте как да получите супер якия Armored Batman Zero скин във Fortnite

Аз детето | 2021-04-27

Вижте как да получите супер якия Armored Batman Zero скин във Fortnite

Батман е един от най-известните герои в популярната култура, така че новият скин, който вече пристигна във Fortnite на Caped Crusader е истинско удоволствие за редовните играчи. Получаването му обаче няма да е лесно, тъй като е обвързано с конкретен цикъл на DC Comics. И все пак бихте могли да го имате и ако го искате толкова много, колкото нас, прочетете долните редове!

Комиксите Batman X Fortnite ще се предлагат за шест броя и играчите ще трябва да съберат всичките шест от тях, за да могат да се докопат до скина. Докато скин на Батман вече се появи във Fortnite, това е изцяло нов скин на Батман и има някои други екстри, които можете да спечелите по пътя. Всеки брой на комиксите Batman X Fortnite ще се предлага с уникален код, който позволява на играчите да получат безплатен артикул в играта, а получаването на всичките шест кода ще отключи кожата на Armored Batman Поредицата от комикси, наречена Batman / Fortnite: Zero Point, която се предлага от DC Comics за 4,99 долара за брой. В България е малко по-трудно да се намери, но също ги има. Читателите, които се притесняват, че може да не успеят да стигнат до магазин за закупуване на комиксите, ще трябва да бъдат внимателни. Въпреки че комиксите могат да бъдат закупени от редица цифрови магазини, те няма да включват кодовете. Само цифровите издания на Batman / Fortnite: Zero Point, изтеглени от DC Universe Infinite също ще включват тези бонус цифрови кодове.

Първият артикул, който можете да вземете, е скин на Rebirth Harley Quinn и това се предлага с Batman / Fortnite: Zero Point # 1. Докато скинът на Harley Quinn в крайна сметка ще дойде в магазина за артикули, нямаше информация дали този на Armored Batman ще го прави, така че засега изглежда единственият начин да се получи този скин ще бъде закупуването на всички комикси.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град