новини детски

Начало | новини детски | Важно съобщение до всички наградени от конкурса за „Тайната на Коко“!

Важно съобщение до всички наградени от конкурса за „Тайната на Коко“!

Аз детето | 2017-12-22

Важно съобщение до всички наградени от конкурса за „Тайната на Коко“!

Скъпи приятели, всеки от вас знае, че няма нищо безгрешно на този свят. Дори и машините! Всъщност особено те! Често се случва така че хората дори и да се разболеят например пак могат да успеят да свършат наистина много важната задача, която имат. При машините и най-вече компютрите обаче не е така. Ако един компютър хване вирус или просто има някаква грешка или както по-често го наричаме бъг, то цялата работа спира. Той се предава и чака да бъде поправен или заменен. Сигурно и на вас ви се е случвало, както сте намерили нещо наистина интересно в интернет и сте готови да го прочетете или гледате и да се забавлявате и се чува някакъв звук, компютърът ви казва нещо, натискате „ОК“ и край! Всичко замръзва или пък се изключва! Често по закона на Мърфи (ах, тоя закон) се случва точно в най-важния момент!

Казваме ви всичко това, защото за съжаление се случи и на нас! По-точно случи се на колегите, които имат важната задача да поддържат имейла ни, нашата най-важна връзка с вас. Ние естествено не им се сърдим, защото това са машини, повреждат се. За огромно съжаление обаче това означава, че имаме проблем, надяваме се че бързо ще бъде отстранен. Но през това време не искаме да се бавим и с наградите ви! Те са си наистина важни! Така че огромната ни молба е към всички наградени от конкурсите за „Тайната на Коко“ и „Баща в излишък 2“! Независимо дали сте си получили имейла от нас или не, ви молим да ни изпратите точния си адрес, заедно с телефон за връзка (естествено не забравяйте да кажете и на родителите си, защото те трябва да знаят) на резервния ни имейл info@az-deteto.bg, за да можем да ви изпратим наградите.

Всъщност молим всеки от вас, който реши да ни пише поради каквато и да е причина временно да го прави на този имейл. Може да изглежда почти същия, но не съвсем. За момента само там можем да получим писмото ви!

Извиняваме се за причиненото неудобство.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град