покани

Начало | покани | В Стара Загора ще се проведе "Празник на открито"

В Стара Загора ще се проведе "Празник на открито"

Аз детето | 2014-05-14

В Стара Загора ще се проведе "Празник на открито"

Ресурсен център Стара Загора организира традиционния празник „На открито". Той ще се проведе в събота от 10.30 часа в базата на Земеделски институт.
Програмата предвижда щафетни игри, футбол, волейбол, народна топка, теглене са въже и други. Детските занимания включват още различни надпревари, артателиета, рисунки върху асфалт, игри с фризби и федербал. Проявата предоставя прекрасната възможност в нея да вземат участие децата на Стара Загора - с и без специални образователни потребности, техните родители и учители, да играят и да се забавляват заедно.

„Най-голямото ни годишно събитие ще се проведе с участието и под патронажа на областния управител г-жа Живка Аладжова. Идеята е по развлекателен начин отново да поставим акцент върху интеграцията и включването на различните деца в обществото", коментира директорът на Ресурсния център Калоян Дамянов.

Домакин на празника е Земеделски институт Стара Загора, като директорът доц. Стайка Лалева е подготвила награди за победителите в игрите - разходка с пони и среща с останалите интересни животински видове в стопанството.

Снимка: Ресурсен център Стара Загора 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град