покани

Начало | покани | В Младежки театър „Николай Бинев“ ви очаква танцувален спектакъл с над 150 танцьори, посветен на семейството

В Младежки театър „Николай Бинев“ ви очаква танцувален спектакъл с над 150 танцьори, посветен на семейството

Аз детето | 2018-06-22

В Младежки театър „Николай Бинев“ ви очаква танцувален спектакъл с над 150 танцьори, посветен на семейството

Танцувален спектакъл посветен на семейството ще превърне сцената на Младежки театър „Николай Бинев“ в истинско веселие за цялото семейство. Над 150 танцьори на възраст от 6 до 35 години от студио „VS DANCE“ ще превърнат сцената в истински празник. Спектакълът ще се състои на 23-ти юни като поради големия интерес ще има две изпълнения – от 17 и от 19:30 часа.

„VS LIFE 5 – FAMILY“ е традиция за „VS DANCE“ и с него танцовото студио представя наученото от своите танцьори през годината. Тази година спектакълът е посветен на семейството, защото то означава не само роднинска връзка, това е ценностна система, среда на подкрепа, разбирателство, любов и съжителство. В човешкия род има много социални групи, които имат нужда от семейство. С тазгодишната тема от школата ще засегнат някои от най-актуалните проблеми свързани с различните социални групи. Самият спектакъл ще бъде разделен на 8 блока по 10 до 15 минути, а всеки блок ще разказва различна история. Билетите са на цена от 15 лв. Могат да бъдат закупени от рецепцията на Студио „VS DANCE“ на адрес София, бул. „Витоша“ № 91.

Специален гост ще бъде NDOE, а „CAST Folio“ ще имат грижата за декора и видео заснемането на събитието. Директор на спектакъла е Виктория Димитрова – Goldy. По традиция по време на шоуто ще бъде избран и най-изявеният ученик, който ще получи пълна стипендия. В подготовката на спектакъла са включени 15 хореографи, като всеки от тях ще представи дейността във „VS DANCE“ и своето собствено творчество.

Снимка: pixabay.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град