За родители

Начало | За родители | В класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“ – родителите ще могат да отличат любимите си лекари

В класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“ – родителите ще могат да отличат любимите си лекари

Аз детето | 2019-02-26

В класацията на Puls.bg „Специалистите, на които имам доверие“ – родителите ще могат да отличат любимите си лекари

За трета поредна година водещият здравен сайт Puls.bg провежда класацията „Специалистите, на които имам доверие“. Инициативата има за цел да отличи медици и родилни отделения от цялата страна, които са спечелили доверието на родителите при проследяване на бременността, раждането и грижите за децата им.

До 4 април родителите на дете до 3-годишна възраст могат да номинират своите фаворити тук в четирите категории на класацията – акушер-гинеколог, акушерка, педиатър/неонатолог и родилно отделение.

Класацията „Специалистите, на които имам доверие“ се провежда с подкрепата на Philips Avent, който осигурява награди за трима от гласувалите – 1 бр. неразливаща се чаша с твърд накрайник; 1 бр. чаша със сламка; 1 бр. ортодонтични залъгалки ULTRA AIR + стерилизаторна кутия.

Титулярите в отделните категории ще бъдат обявени и отличени на церемония по време на най-голямото специализирано събитие за бъдещи и настоящи родители – „Форум бременност и детско здраве“. Десетото издание на форума, който се организира от Puls.bg, ще се проведе на 20-21 април в Национален дворец на културата, под патронажа на Столична община.

Медийни партньори на форума са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata.bg, Az-deteto.bg, Tialoto.bg, кино „Арена“, Радио Family, сп. „9 месеца“; „Новите родители“, „Първите седем“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, Mama Ninja, Mama mia, Streamer.bg.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град