афиш

Начало | афиш | "Цирк дьо Солей" идва в България, за да представи новото си грандиозно шоу

"Цирк дьо Солей" идва в България, за да представи новото си грандиозно шоу

Аз детето | 2012-01-07

"Цирк дьо Солей" идва в България, за да представи новото си грандиозно шоу

Световноизвестният "Цирк дьо Солей" ще посети България от 3 до 5 февруари, за да представи новия си грандиозен спектакъл „Saltimbanco”. 

Спектакълът разказва историите на различни колоритни жители на големия град. Чрез музика, светлини, сценография и извънземна акробатика, различните истории се обединяват в поразяваща въображението феерична приказка. Пубиката е предизвикана да насити сетивата си до краен предел и да съпреживее всяка една от уникално поднесените истории.
Гид в градската джунгла на „Saltimbanco” е La Belle – красива загадачна и мистична тя омайва и омагосва, води към нови преживявания. Eзикът и е универсален, a песента и отразява атмосферта на „Saltimbanco”. Неин помощник е Детето – „Създадохме този герой, защото детето живее във всеки от нас. Понякога, просто имаме нужда да ни се припомни, че то все още е вътре в нас. Всеки има нужда да пуска на свобода детето в себе си и „Saltimbanco” ни помага да на правим именно това’’ – казва Гай Лалиберте създател и режисьор на спектакъла. 
 
Сцената на спектакъла ще е  дълга 34 метра и широка 20 метра. Публиката ще има възможност да се наслади на акробатични номера с трапец и бънджи. Тези съоръжения са закрепени на 14 метра височина над сцената. "Цирк дьо Солей" е единственият цирк, който представя тези изключително зрелищни и опасни номера от такава голяма височина.


Коментари
2 коментара

Йорданка Попова, 53 г.,

Публикувано на 11.01.2012

Гледала съм представление на "Цирк дьо Солей " в Лас Вегас шоуто "О" в казино Беладжио беше нещо невероятно, страхотно изживяване!!!

анна-мария , почти г.,

Публикувано на 19.01.2012

за рождения ми ден ще ме заведът.много се вълнувам!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град