Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Този уикенд светът принадлежи на „Междузвездни войни“

Този уикенд светът принадлежи на „Междузвездни войни“

Аз детето | 2017-12-11

Този уикенд светът принадлежи на „Междузвездни войни“

Световната премиера на „Междузвездни войни: Последните джедаи“ се превърна в най-обсъжданата тема в света на шоубизнеса през изминалия уикенд. По червения килим в Ел Ей освен главните актьори в сагата – Дейзи Ридли, Джон Бойега, Марк Хамил, Домнал Глисън, Лора Дърн, Адам Драйвър, Анди Съркис, Оскар Айзък, Гуендолин Кристи, Лупита Нионго, Бенисио Дел Торо, присъстваха и редица същества от една много далечна Галактика. Сред гостите бяха и BB8, C3PO, R2-D2, Чубака и цяла армия щурмоваци.

Филмът беше гледан за първи път от хиляди късметлии в Меката на киното. Сред гостите бяха не само създателите на филма, но и кинокритици и специално подбрани мегафенове на сагата. Отзивите след прожекцията бяха повече от ласкави и присъстващите единодушно наредиха Последните джедаи сред най-добрите филми. Това позволи на режисьора и сценарист Райън Джонсън да си отдъхне от отговорността, която – по неговите думи – е огромна.

„Междузвездни войни: Последните джедаи“ идва в кината на 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия от този петък, 15 декември.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град