новини детски

Начало | новини детски | „Точица тръгва на училище“ в новата интерактивна книжка на Ралица Найденова

„Точица тръгва на училище“ в новата интерактивна книжка на Ралица Найденова

Аз детето | 2018-10-22

„Точица тръгва на училище“ в новата интерактивна книжка на Ралица Найденова

В човешката история и еволюция е доказано, че най-малките често задават най-важните въпроси, които възрастните хора съзнателно или не пропускат. Еднакво важни се оказват и отговорите на тези въпроси, защото точно те дават необходимата насока и отварят вратите на детското въображение. Цялата тази философия Ралица Найденова е събрала в новата си книга „Точица тръгва на училище“. Тя е продължение на „Приключенията на принцеса точица“, забавна, интерактивна книга за четене, рисуване и писане за деца от 6 до 9-годишна възраст.

„Тези книжки са различни, защото писането и рисуването са част от самата история. Героите задават въпроси на малките читатели, опитват се да осъществят връзка с тях и да станат приятели. И не на последно място – превръщат четенето в забавление, а не в задължение.“, сподели в студиото на „България сутрин“ по Bulgaria ON AIR авторът Ралица Найденова.

Точица се вълнува от всичко в заобикалящия свят и търси чудеса дори в най-незначителните събития. И в двете книги присъстват всички онези смешни, сериозни и провокативни въпроси, които всяко дете непрестанно задава, очаквайки отговор тук и сега.





Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град