Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Тайни нинджа приключения ви очакват в новия „LEGO Нинджаго: Филмът“

Тайни нинджа приключения ви очакват в новия „LEGO Нинджаго: Филмът“

Аз детето | 2017-09-19

Тайни нинджа приключения ви очакват в новия „LEGO Нинджаго: Филмът“

Новото анимационно приключение от поредицата LEGO®на Warner Bros. Pictures,„LEGO Нинджаго: Филмът“ е озвучено на български с гласовете на Христо Чешмеджиев, Станислав Пищалов, Росен Русев, Иван Велчев, Татяна Етимова, Явор Караиванов, Иван Петков, Христо Бонин и други.

Това нинджаго приключение на големия екран проследява битката за град Нинджаго, в която трябва да се намеси младият майстор строител Лойд, известен още и като Зелената нинджа, заедно със своите приятели, нинджа воини под прикритие. Ръководени от Сенсей Ву, който е колкото духовит, толкова и мъдър, те трябва да победят злия диктатор Гармадон, не само най-големия гадняр на всички времена, но и баща на Лойд. Изправяйки едно срещу друго механични чудовища, както и баща срещу син, това епохално приключение ще постави на изпитание безстрашния, но недисциплиниран отбор от съвременни нинджи, които трябва да се научат да озаптяват егото си и да открият силата дълбоко в себе си.

През 2011 започна сериала Lego Ninjago: Masters of Spinjitzu, което има повече от 50 епизода и е най-продължителният сериал на Lego. Света на Нинджаго е вдъхновен от темата за азиатските нинджи и самураи, но добавя свои собствени, модерни елементи. Очаквайте филма на 2D от 22-ри септември!



Коментари
1 коментар

Мария АнгеловА, 10 г.,

Публикувано на 14.04.2018

Това дето е интересно

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град