покани

Начало | покани | Световния ден на детето в Макдоналдс

Световния ден на детето в Макдоналдс

аз-детето | 2006-11-17

Световния ден на детето в Макдоналдс

Благотворителна Фондация за деца Роналд Макдоналд™ България и Макдоналдс™ България Ви канят на събитие на 18 ноември 2006 г. по повод Световния ден на детето в Макдоналдс™.

За пета юбилейна година благотворителната инициатива се организира в подкрепа на детските онкохематологични отделения в България. Тя е подкрепена от известни телевизионни водещи и олимпийски шампиони и медалисти.

Заповядайте на 18 ноември 2006 г. в ресторанта на Макдоналдс на пл. "Славейков" в София от 13:30 до 15:00 часа.

Ники Кънчев, Иван и Андрей, Лео и Део, Ирен Онтева, Ники Илиев, Илиана Раева, Таня Богомилова, Здравка Йорданова, Ваня Гешева, Николина Щерева, Румяна Нейкова, Евгения Раданова, Армен Назарян, Надя Обретенова, Радина Червенова ще представят юбилейната тениска “Световен ден на детето 2006”. Всички те и още много приятели на децата ще изразят своята съпричастност, като работят редом с екипа от служители и мениджъри на Макдоналдс в помощ на децата с онкохематологични заболявания в България.

От 17,30 ч. в Зала “Христо Ботев” в Студентски град Ви каним на благотворителен футболен мач между отборите на звездите и Макдоналдс. Капитан на звездния отбор е Ники Кънчев. Нападатели ще бъдат Иван и Андрей, а защитник – Ники Илиев.

По време на кампаниите Световен ден на детето в Макдоналдс през 2002, 2003, 2004 и 2005 г. бяха събрани и дарени над 75 000 лв. за детските онкохематологични отделения в градовете София, Пловдив и Варна.

Да подадем ръка на българските деца!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град