новини детски

Начало | новини детски | Световна детска музикална телевизия търси талантливи българчета от 5 до 17 години

Световна детска музикална телевизия търси талантливи българчета от 5 до 17 години

Аз детето | 2019-11-14

Световна детска музикална телевизия търси талантливи българчета от 5 до 17 години

От 1 октомври вече и в България се излъчва единствената детска музикална телевизия в света Lolly Kids TV. С навлизането ѝ на наша територия екипът на медията вече издирва български таланти, които да излязат на световната сцена, като през ефира ще имат възможност да достигнат до 50 милиона семейства на 4 континента, пише „Монитор“. „Мисията ни е да подкрепим талантливите деца в България и по света, които пеят, танцуват или свирят на музикален инструмент като им предоставим постоянна телевизионна зала на славата в 24-часовата си програма”, споделят от екипа.

В телевизията могат да участват деца от 5 до 17 години от цялата страна. Единственото, което трябва да направят е да предоставят свой видеоклип за излъчване. Тези, които нямат възможност за професионално заснет такъв, могат да изпратят видео, направено с телефона си. Всеки получен видеоклип се оценява от международно професионално жури и и след това се допуска до ефир в програмата на Lolly Kids TV. Изпълнителите могат да получат подкрепа и инструкции от екипа на медията как да им бъде направен клип. Спонсорирането на музикалните видеоклипове ще става с финансовата подкрепа на български компании.

Lolly Kids TV се разпространява напълно безплатно до всички телевизионни оператори в България с цел да достигне до всяко българско семейство и всяко талантливо дете да знае, че може да представи себе си и таланта си. „Като следваща стъпка в развитието на проекта, предвиждаме създаването и продуцирането на песни и музикални видеоклипове на родни таланти, както и организирането на музикални събития в училища, обществени зали, открити пространства и търговски центрове в цялата страна“, допълват от медията.

Lolly Kids TV е създадена в Дубай през 2017 г. като международен медиен проект за подкрепа на млади таланти по цял свят. До момента достига до над 50 милиона семейства на 4 континента. Програмата включва видеоклипове, концертни изпълнения, уроци по танци, мейкинги и интервюта с невероятни деца таланти. Съдържанието е насочено към аудитория от 5 до 17 години и включва над 5000 изпълнителя от цял свят, които изпълняват авторски песни или кавър версии на известни хитове на повече от 60 езика. Тук могат да бъдат видени и детски вокални групи, хорове и танцови състави от цял свят.

Талантливите деца могат да изпратят своите заявки и въпроси на lollykids@mimyuni.com.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град