новини детски

Начало | новини детски | Страницата на „Детска Игриада“ следете и за спортния празник всичко научете

Страницата на „Детска Игриада“ следете и за спортния празник всичко научете

Аз детето | 2018-06-15

Страницата на „Детска Игриада“ следете и за спортния  празник всичко научете

Убедени сме, че на 10 юни нямаше по-прекрасно и по-хубаво място от парк „Заимов“ в София. Чудите се защо ли – много просто – тогава се състоя нашият станал вече традиционен спортен празник „Детска Игриада“. С всяка изминала година той става все по-забавен и все по-богат и всяка година идват все повече деца и родители, които искат „да споделят спорта със своето дете“. Велокрос, лека атлетика, щафетно бягане, щафетни игри, бадминтон са само част от спортовете в които деца, а в някои от тях и родители, се състезават. Да не споменаваме пък спортните демонстрации и другите активности в които всеки може да се включи. Те са забавни, интересни и определено оставят хубави спомени у всички – и у нас, и у участниците.

Можете да проверите това, като харесате страницата на „Детска Игриада“ във Фейсбук! Там ще намерите снимки и видеа и ще се убедите сами колко е весело. Тези от вас, които са били на спортния ни празник също могат да последват страницата. Там ще намерите много информация за „Детска Игриада“ – ще научите първи кога ще се състои тя, какви изненади ще има този път.

Естествено можете и да изкажете мнението си за „Детска Игриада“ и да споделите с всички кой спорт ви е харесал най-много, дали сте спечелили медал, колко нови приятели сте намерили и какво ви е харесало. Говорейки за нещата, които са ви харесали тази година, ще се радваме да попълните и акнетата ни. Вашето мнение е много важно, защото така ще можем да направим „Детска Игриада“ още по-добра. Очакваме ви, така че не губете време, а още сега последвайте страницата и станете част от феновете, за да научите първи всички новини около „Детска Игриада“.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град