новини детски

Начало | новини детски | Столичен Куклен Театър с представление, което учи децата да познават часовника

Столичен Куклен Театър с представление, което учи децата да познават часовника

Аз детето | 2009-09-18

Столичен Куклен Театър с представление, което учи децата да познават часовника

Столичен Куклен Театър откри успешно програмата си “Образователен куклен театър” с премиерата – “Часовете” в 96-о СОУ, кв. “Люлин” 4 - София.
“Постановката е много хубава и полезна за децата, и е в помощ на учебната програма на първи и втори клас, в която има специални уроци за изучаване на часовника” – каза след представлението г-жа Владимирова, класна на 2б клас в училището.

Еуфорично въздействащата съвременна музика провокира малките зрители да затанцуват и пляскат в такт с ритъма. В смях и забавление учениците се научиха да разпознават часовника.
Спектакълът е на достъпен език, увлекателен е и е много съвременен, изразяват задоволството си учителите на малчуганите.
“Много ми хареса представлението, куклите бяха много интересни и научих часовете” сподели Калоян от 2 Е клас на 96-о СОУ.
Постановката е авторски спектакъл на Ивет Лазарова-Торосян. Музиката е на известния композитор Владимир Джамбазов. Сценографията и куклите са идеи на Теодора Лазарова и Владимир Славов. Костюми – Георги Сотиров. Идейният екип работи с актьорите – Мира Калинкова, Мими Йорданова, Димитър Тодоров, Христо Димитров.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град