Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Спасяването на света и семейните задължения са еднакво предизвикателство в новия трейлър на „Феноменалните 2“

Спасяването на света и семейните задължения са еднакво предизвикателство в новия трейлър на „Феноменалните 2“

Аз детето | 2018-04-13

Спасяването на света и семейните задължения са еднакво предизвикателство в новия трейлър на „Феноменалните 2“

На 15 юни отново е време да бъдем феноменални! Четиринадесет години след като „Феноменалните“ на Брад Бърд спечели сърцата на малки и големи и се превърна в световен хит, получил награда „Оскар“ за най-добър анимационен филм и приходи от над 633 млн. долара, уникалното семейство на Боб и Хелън Пар се завръщат за ново незабравимо приключение. Този път ролите се обръщат и съдбата на света е поставена в ръцете на Хелън, докато Боб трябва да поеме домашните задължения и да се грижи за децата.

Във „Феноменалните 2“ супергеройството все още е в нелегалност, но мистериозният бизнесмен Уинстън Дийвър е твърдо решен да възроди предишния статут на семейството. Той обаче проявява повече интерес към Еластина, отколкото към нейния съпруг. И тъй като Джак-Джак е все още бебе, някой трябва да остане вкъщи и да се грижи за него, за да контролира отблизо развитието на суперспособностите му, които избухват със страшна сила. Задача, която г-н Феноменален приема доста неохотно.

Докато Хелън хвърчи с мотора си по геройски задачи, Боб се опитва да избегне лазерните лъчи на Джак-Джак и се бори срещу умората, предизвикана от неспирните домакински задължения и непрекъснато четене на детски книжки. Когато нов злодей измисля брилянтен и разрушителен план за световно господство, семейството и верните им съюзници Мразон и Една Мода трябва да намерят начин отново да работят заедно, което е по-лесно на думи, отколкото в действителност, макар и всички да са феноменални.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град