• Игри навън
  • Аз рисувам
  • Кино и телевизия
  • Зоокът
  • Забавна наука
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Насладете се и вие на слънчевото затъмнение с тази колекция от най-епичните снимки Насладете се и вие на слънчевото затъмнение с тази колекция от най-епичните снимкиВ понеделник, 21 август 2017 г., милиони хора се взираха в едно и... Какво вижда Всевиждащото око?
За какво точно служи езикът? За какво точно служи езикът? Знаете ли кой е най-силният мускул в тялото ни? Това е езикът .... Какво вижда Всевиждащото око?
Направете си чудни маски и станете като Калинката и Черния котарак Направете си чудни маски и станете като Калинката и Черния котарак Харесвате ли Маринет и Ейдриън? А Калинката и Черния котарак?... Какво вижда Всевиждащото око?
Коала със сребърна козина се роди в австралийски зоопарк и е по-сладка от всички Коала със сребърна козина се роди в австралийски зоопарк и е по-сладка от всички Истинско съкровище се роди в зоологическата градина в щата... Какво вижда Всевиждащото око?
Девет страхотни Дисни филма, които да очакваме през следващите три години Девет страхотни Дисни филма, които да очакваме през следващите три години Никой не може да отрече, че светът на филмчетата на Дисни е... Какво вижда Всевиждащото око?
DroneUp предизвиква гравитацията с вертикално кино на главната в Пловдив! DroneUp предизвиква гравитацията с вертикално кино на главната в Пловдив! Остават броени дни до фестивала DroneUp – вече сме нетърпеливи да... Какво вижда Всевиждащото око?
„Сой Луна“ се завръща през септември с вълнуващия си втори сезон „Сой Луна“ се завръща през септември с вълнуващия си втори сезон След месеци на очакване, първият епизод от втори сезон на... Какво вижда Всевиждащото око?
Творчески забавления без компютър Творчески забавления без компютър Сега ще ви попитаме нещо, но искаме да ни отговорите честно... Какво вижда Всевиждащото око?
Десет от най-любопитните факти за баскетбола Десет от най-любопитните факти за баскетбола Баскетболът е една от най-популярните игри в съвременния... Какво вижда Всевиждащото око?
Можеш ли да уцелиш? – най-доброто забавление с чинии Можеш ли да уцелиш? – най-доброто забавление с чинии Днес сме ви приготвили една наистина вълнуваща игра за у дома,... Какво вижда Всевиждащото око?
По следите на вълните По следите на вълните Вълните са съкровищата на морето! Точно така! Те са... Какво вижда Всевиждащото око?
Не е при нас, но пак можем да го видим! Слънчевото затъмнение ще бъде излъчвано онлайн Не е при нас, но пак можем да го видим! Слънчевото затъмнение ще бъде излъчвано онлайн Днес, на 21 август, жителите на Северна и Централна Америка ще... Какво вижда Всевиждащото око?
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца

Двама се  разхождат по  улицата. Единият... ... повече

Голяма Богородица - 15 август повече

6 август – Св. Преображение Господне - повече

Имен ден празнуват Адриан и Наталия - 26 август повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор