покани

Начало | покани | Снимай се с Дядо Коледа на мотор

Снимай се с Дядо Коледа на мотор

Аз детето | 2006-12-19

Забавление за малчуганите и импровизирано фото училище за техните родители организират от PhotoSynthesis в Sky City център точно в дните преди Коледа. Там ще ви очаква един малко по-различен и много забавен дядо Коледа. Този път той ще бъде истински рокер и и вместо шейна, неговият огромен рокерски мотор ще бъде паркиран в Sky City.

Всички деца са поканени да се снимат с него, за което ще се погрижат професионални фотографи. За да станат снимките още по-забавни за децата са приготвени и весели кюстюми на джуджета, принцеси и герои от приказките.

Организаторите са осигурили и фотоапарати, за да може родителите сами да направят най-хубавата снимка на детето си, Заснетите снимки се получават веднага, за да може да ги сложите в семейния албум.

Акцията се организира съвместно от Съюза на мотористите в България и PhotoSynthesis в помощ на децата от Дома за деца, лишени от родителска грижа в с.Доганово. Колко ще платите за снимката решават родителите, а всички събрани средства от закупените снимки ще отидат при децата от Доганово.

Дядо Коледа и неговият мотор ще бъдат в Sky City център, ул.Коста Лулчев 52, на:
21 и 22 декември от 16 до 18 часа,
23 декември от 13 до 19 часа
и на 24 декември от 14 до 17 часа.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град