Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Скрийте си мармалада, защото мечето Падингтън се завръща скоро!

Скрийте си мармалада, защото мечето Падингтън се завръща скоро!

Мирела Любенова | 2017-05-30

Скрийте си мармалада, защото мечето Падингтън се завръща скоро!

Сложете си палтото, намажете си няколко сандвича с мармалад, а останалия скрийте в най-дълбокия шкаф в кухнята, защото сладкото мече от Тъмно Перу се завръща отново! Макар роден през далечната 1958 година, Падингтън е все така готин, игрив и забавен и никога не остарява. Напротив – с всяка своя история или постъпка Падингтън кара и нас да се чувстваме отново деца. И как да не го обичаш, той е толкова очарователен с всички свои чудатости, които го отличават от всички мечета. Първо той е роден не къде да е, а в Тъмно Перу, второ носи дебело палто и странна стара широкопола шапка. Освен това винаги ходи с един интересен куфар в стил Мери Попинз, в който един бог знае какви чудеса се крият и най-странното и отличително е, че обича сандвичи с мармалад. Ама много ги обича, може да не яде друго със седмици. Да-а-а-а, това мече е много интересен субект. А да не говорим колко е интересен за английското семейство Браун, особено когато превръща всеки техен ден в истинско приключение!

Сами се запознахте с всички тези прекрасни чудноватости още през 2014 година, когато мечето се сдоби със свои собствен филм. Сигурни сме, че няма как да забравите как Падингтън си изчисти ушите с четка за зъби, изпързаля се с ваната чак до първия етаж и буквално направи истински погром в къщата на семейство Браун. И това беше само началото! Този път мечето с широка шапка и неестествено влечение към сандвичите с желе и мармалад ни е приготвило още по-големи приключение и забавления в „Падингтън 2“.

Чувствайки се добре в новия си дом любезното и сладко мече решава, че първо трябва да си намери работа и второ да подари нещо специално за рождения ден на леля Люси, която никога не те е оставила без любимите ти сандвичи. Досещате се обаче, че с това мече нещата никак няма да са толкова прости, колкото звучат. Както ще видите и от супер сладкия трейлър миенето на прозорци не е никак лесна работа, особено когато си заклещваш крака... пардон лапата в саксия с цветя или пък кофата с водата ти пада на главата. Голям смях... поне за нас. Положението с подаръка пък е още по-фантастично. В антикварен магазин мечето открива уникална книга, която много би се харесала на Люси. Но за да вземе книгата, тромавото мече ще трябва да премине през няколко места, където хаосът ще го забави, а накрая се оказва, че дори книгата е открадната. Падингтън се прикрепя към следите на крадеца за да намери подаръка и приключенията започват.

Падингтън 2“ се завръща тъкмо за Коледа. Няма дете, а може би и възрастен, който да не обича това мече и неговите забавни приключения. Така че, малки и пораснали деца, декември идва с Падингтън. При това той язди куче!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град