Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Скрийте мармалада, скрийте сандвичите, защото Падингтън отново е тук

Скрийте мармалада, скрийте сандвичите, защото Падингтън отново е тук

Аз детето | 2017-12-05

Скрийте мармалада, скрийте сандвичите, защото Падингтън отново е тук

Най-любимото мече, което обича сандвичи с мармалад и често си ги оставя за после, криейки ги в шапката си, отново е тук! Той идва от Тъмно Перу, за да ни разсмее както никога преди! Всички сте чели или пък сте гледали филма за Падингтън, не се съмняваме, че никой от вас не го е пропуснал, както няма да пропусне и втората част!

Падингтън 2“ разказва за новите приключения на любимото антропоморфизирано мече, което заедно със сем. Браун е щастливо установено в Уиндзор Гардънс, Лондон. Макар и малко палаво, мечето винаги е учтиво и усмихнато, което вероятно е причината да бъде приемано с удоволствие както от обществото, така и от семейството си. Този път приключенският сюжет се заплита около рождения ден на неговата любима леля Люси. Той иска да я изненада с хубав подарък в знак на благодарност, че винаги му приготвя от любимите сладкиши.

В антикварния магазин на г-н Грубер, Падингтън се натъква на уникална книга, която изглежда чудесна за целта. В нея той вижда невероятна възможност да сбъдне мечтата на леля си и да ѝ подари пътешествие в Лондон. Затова Падингтън започва да работи на поредица от странни работни места, за да събере необходимата сума за книгата. Преди да успее да спести достатъчно пари и да я купи, антикварният магазин е разбит, а книгата е открадната от местния актьор Финикс Бюканън, който се оказва и ловък крадец. Така Браун и Падингтън се изправят пред тежката задача да разобличат измамника. Дали ще успеят, разбираме пред големите екрани още сега!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град