Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Щъркели“ – весела комедия за цялото семейство

„Щъркели“ – весела комедия за цялото семейство

Аз детето | 2016-09-22

„Щъркели“ – весела комедия за цялото семейство

Според стара американска поговорка, щъркелите имат и много по-важна работа от това да стоят в блатата и да дебнат за жаби. Те доставят на хората и семействата най-голямото щастие на света, щастие за всеки един родител – бебе. Това правят от много векове, докато един ден светът не се променя. Днес вече хората нямат нужда от щъркелите, които да им носят бебета. Може би не знаете, но си имат цяла фирма за тази работа. Родителите звънят и си поръчват бебе и от там нататък прелетните птици поемат грижата да доставят малкото сладурче. Времената обаче се менят и щъркелите вече не правят точно това. Пак правят доставки по домовете, но вече работят за голям интернет магазин и нямат нищо против това. Далеч по-лесно е да доставиш кутия моливи или цял кашон с учебници отколкото бебе. Те не плачат силно и оглушително докато се опитваш да летиш и да не ги изпуснеш, нито пък се опитват да си отскубнат някое перо, за да си играят с него.

Джуниър е топ доставчикът на новата фирма и с голям трепет очаква деня на повишението си. Щъркелът е планирал всичко за деня, освен случайната активация на машината за доставки на бебета. Така вместо да го повишат, Джуниър се сдобива с едно очарователно човешко момиченце, което е пълно нарушение на правилата. Отчаяни да се отърват от тази пратка преди шефът да разбере за проблема, Джуниър и приятелят му Тюлип, единственият човек на щъркеловата планина, се впускат в луда надпревара да приключат с първата по рода доставка на бебе за тях. Следва щуро и разкриващо пътуване, което може да направи цялостно повече от едно семейство и да възстанови истинската мисия на щъркелите по света.

„Щъркели“ е приключенска анимация нито само за деца, нито само за възрастни, тя може да бъде гледана от цялото семейство. Всеки ще намери нещо забавно и приятно във филмчето, което ще ви остави усещането за свежи и забавни мигове, особено през предстоящите почивни дни. „Щъркели“ е дублиран на български език, предлага се в 3D формат и може да бъде гледан на голям екран от 23-ти септември!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град