сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Семейна разходка в гората през есента

Семейна разходка в гората през есента

Благовест Христов, 10 г., Силистра | 2006-11-22

Семейна разходка в гората през есента

Обичам да изработвам различни красоти, може би това го имам като ген от своята майка.Тя често има щури идеи за всичко до което се докосне.За това реших да докажа, че и аз умея да създавам прекрасни неща от природни материали.

Необходими материали :
3 шишарки, един жълъд, плод и листа от кедър, дървесна гъба, клонки от различни храсти, мъх, едно красиво камъче, клонки от кипарис, парче фибран и много въображение и фантазия.

Начин на изработване:
За основа използвах фибран /на тази основа лесно се закрепят семейството птици/. От шишарките направих телата на птиците. За глави на птиците използвах плод от кедър и жълъд. Опашките на двете птици избрах да бъдат клонки от кипарис. А на другата птица опашката е лист от кедър. Краката са от клонки и са забодени първо в шишарката а после в основата /не съм използвал лепило/. Всичко е сглобено с помощта на клечки от клонки и малко восък. Аранжирах няколко клонки за дървета и направих полянката. Камъчето е къс скала, която е заобиколена от дървесната гъба. За трева използвах мъх. Листопада пресъздадох с помощта на малки листа. Ами това е! Стига да имаш и малко фантазия, можеш да направиш, от наглед ненужни неща много чудеса. Благодаря Ви, че ми дадохте възможност да покажа и на другите деца как да си направят моята фантазия . Едновременно и аз да науча други интересни хрумвания.



Коментари
1 коментар

, 11 г.,

Публикувано на 06.09.2009

и аз съм така са сам измислила да правя купата пистон от филма колите

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град