покани

Начало | покани | Семеен неделен следобед с четене, книгописен маратон и велопоход

Семеен неделен следобед с четене, книгописен маратон и велопоход

Аз детето | 2014-05-17

Семеен неделен следобед с четене, книгописен маратон и велопоход

На 18 май 2014, 14.00 часа, в Южния парк ще се проведе "Фамилатлон" - празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.
Акцентът е върху четенето, а помощници ще бъдат "Училищни библиотеки". В програмата ще има още специална приключенска програма за бащи и деца, велопоход, много игри и награди, книжни задачки-закачки, мъдри късметчета, книгописен маратон на открито, авторска драматизация "Книжно шествие" на театрална трупа "Ефект" и други изненади.
Спортните занимания ще включват: капоейра, йога на смеха, бойни изкуства, танци, лакрос, бейзбол и софтбол. Ще има още: рисуване, опознаване на птиците в парка и още екологични занимания.

Ще има игра за ориентиране „Малката Европа“ с 28-те столици на Европейския съюз, разпръснати в сърцето на столичния Южен парк. Ако решите нашата европейска кръстословица пък, имате шанса да участвате в Семеен дуел с друго семейство на сцената на Фамилатлон.

Можете да се включите в Големия велопоход за велосипедисти над 7 години, а също и да доведе малкото си дете да се участва в Малкия велопоход. Разбира се, малките велосипедисти могат да дойдат и на три или четири колела. Ще има награди, а за безопасността ще се погрижат от Сдружение "Велоеволюция".

Регистрирайте предварително имената, възрастта и номерът на детската градина на вашият дребосък на famillathlon@roditeli.org, за да участвате в играта за детска градина с най-масово участие.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град