важните неща

Начало | важните неща | С приятелката ми никога не сме се карали

С приятелката ми никога не сме се карали

Мартина Милкова, 11 г., Русе | 2008-10-31

С приятелката ми никога не сме се карали

Аз се казвам Мартина и съм на 11 години. Моята най-добра приятелка се казва Вихра. Тя е на 15 години. Въпреки разликата в годините, двете се разбираме чудесно!

От 6 години я познавам. Когато бяхме малки, винаги си играехме на най-различни игри. Никога не сме се карали и се радвам, че е така. С нея ходим заедно на тренировки, понякога си правим интересни снимки. Тя ми е много добра приятелка. Въпреки че не се виждаме вече много често, ние постоянно се подкрепяме, във всяка една секунда. Чуваме се по телефона или си пишем по интернет. Много често на празници си подаряваме подаръци. Помагала ми е много често в някои неща - домашното например...
  Искам да и благодаря за всичко, което е направила за мен, защото тя наистина е сторила много добри неща за мен... Просто тя е страхотен човек! Благодаря ти, Вихи! Ти си възможно най-добрата приятелка ,която съм имала и ще продължа да имам!
Благодаря ти! Обичам те!

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"

 



Коментари
4 коментара

Мимиту , ,

Публикувано на 20.11.2008

еее браво момичета много е яко

Зорница , ,

Публикувано на 22.11.2008

става ако бях аз щях да избер тези и още 2 разказчита за най добрите

Elian Marchina, na 10 г.,

Публикувано на 23.02.2012

Mnogo gotina snimka!

Мартина Милкова, 15 г.,

Публикувано на 05.03.2013

Леле, колко бързо минава времето... а сякаш вчера писах този текст... хубаво е, че тези материали се пазят в сайта! С малко закъснение, благодаря за коментарите!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град