афиш

Начало | афиш | Разходете се из интересния свят на театралния костюм с Театър „София“

Разходете се из интересния свят на театралния костюм с Театър „София“

Аз детето | 2018-04-19

Разходете се из интересния свят на театралния костюм с Театър „София“

На 21 април (събота) от 11 ч. в Камерната зала в Театър „София“ актьорите Илия Виделинов и София Маринкова ще отведат децата на приключение в една непозната страна. За да опознаят тази страна, те ще използват специална карта и ще научат що е то театрален костюм, как се ражда, къде живее.

Децата ще научат много любопитни факти от историята на театралния костюм, за костюмите от различни епохи и за отделните елементи на костюмите. Ще се обърне внимание и на театралния грим и перуките. В края на събитието децата ще имат възможност да разгледат отблизо различни костюми, елементи от костюми и перуки, които са били част от представления на сцената на Театър „София“.

Събитието е подходящо за деца над 5 години.


Цена на билет за 1 дете: 6 лв.


Цена за 1 възрастен придружител: 0 лв.

Билети се продават на касите на Театър „София“, а местата са ограничени.

„Как работи театърът?“ 2 е естествено продължение на дейността на Театър „София“ в посока създаване на съвременна театрална среда, в която децата се чувстват уютно, среда, която ги предразполага. Възпитаваме любов към изкуството у детската публика чрез интерактивни събития, непринудена комуникация с тях, работа с разнообразни материали, поддържайки техния интерес и любопитство.

В следващите месеци програмата продължава с темите „Осветление и звук“ през май и „Хореография и сценичен бой“ и „Маски и кукли“ през юни.

Az-deteto.bg е медиен партньор на инициативата!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град