афиш

Начало | афиш | Програмата на Държавен куклен театър Варна за месец август 2012 година

Програмата на Държавен куклен театър Варна за месец август 2012 година

Аз детето | 2012-08-02

Програмата на Държавен куклен театър Варна за месец август 2012 година

04.08 (събота) – 18:30 ч. – "Лакома мецана"
Невероятният разказвач Ран Босилек ни пренася в света на животните и техните взаимоотношения, от които децата разбират, че когато човек мисли само за себе си и пренебрегва приятелството, му се случват твърде неприятни неща.
С много любов, майсторство и талант актьорите, разказват веселата история чрез музика, смях и настроение. И, разбира се, с чудесните кукли, изработени от майсторите в ателието на Кукления театър.

11.08 (неделя) – 18:30 ч. – "Кучето, което не знаеше да лае"
Какво значи да научиш някого на нещо? Какво значи да намериш собствения си глас?
Как да различим мнимите приятели от истинските? Въпроси, които артистите от Куклен театър – Варна, деликатно и забавно поставят пред зрителите.

18.08. (събота) – 18:30 ч. – "Лакома мецана"

25.08 (събота) – 18:30 ч. – "Пепеляшка"
„Пепеляшка” - любима приказка за деца и възрастни. Приказка, която кара зрителите да повярват в чудесата и да искат отново и отново да преживеят трогателната история на бедното момиче, което става принцеса.
Разказана с въображение, изиграна с чувство, „Пепеляшка”живее на сцената на Варненския куклен театър повече от 15 години. В разказа на актьорите умело се вплита и участие на децата от публиката, които магията на театъра превръща в принцеси, гълъбчета и кончета. Тези незабравими моменти всеки път връщат времето назад към приказното кралство на Шарл Перо.
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град