Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Присъединете се към съпротивата с новия епичен трейлър на „Огненият пръстен: Революция“

Присъединете се към съпротивата с новия епичен трейлър на „Огненият пръстен: Революция“

Аз детето | 2018-01-25

Присъединете се към съпротивата с новия епичен трейлър на „Огненият пръстен: Революция“

На 23 март войната за спасението на Земята избухва отново в „Огненият пръстен: Революция“ –продължение на световния фантастичен екшън хит на Гийермо дел Торо „Огненият пръстен“. Изминали са десет години след битката за Портала и от извънземните нашественици Кайджу няма следа. Тяхното завръщане обаче е неизбежно и когато това се случва, съдбата на света отново пада на плещите на гигантските роботи Йегъри и техните пилоти – ново поколение млади и смели хора, които трябва да открият героя в себе си, да предотвратят Апокалипсиса и да се превърнат в легенда.

Новият трейлър на филма нагледно илюстрира епичните мащаби на продукцията и спиращите дъха разрушителни битки между гигантските извънземни чудовища и създадените от хората роботи и загатва за сериозни предателства, драматични лични истории за семейство, загуба, приятелство, падение и триумф.

В „Огненият пръстен: Революция“ конфликтът между извънземните чудовища Кайджу и управляваните от хора супер роботи Йегъри e обхванал цялата Земя. Бунтовникът Джейк Пентакост – някога обещаващ пилот на Йегър, чийто легендарен баща (героят на Идрис Елба от първия филм) е жертвал живота си, за да осигури победа на човечеството срещу зловещите Кайджу. Джейк е прекъснал обучението си преди години и се е отзовал в криминално общество. Но когато още по-голяма заплаха надвисва над градовете ни и грози да постави света на колене, Джейк получава нов шанс да съживи паметта на баща си и да се свърже отново със сестра си Мако Мори – водач на ново поколение пилоти, израснали във време на война. Докато търсят отмъщение за всички убити, те се надяват да успеят да възпламенят световна революция срещу злите сили на изтреблението.

Към Джейк се присъединяват талантливият пилот Ламбърт и 15-годишният Йегър-хакер Амара, които бързо се превръщат в негово семейство. Скоро те стават и най-мощното оръжие на защитата, което някога се е разхождало по земята. А приключението им със сигурност ще бъде зрелищно.

Режисьор на филма е Стивън С. ДеНайт, който е и сценарист наравно с Емили Кармайкъл, Т. С. Ноулин и Кира Снайдър. В ролите са Джон Бойега, Скот Истууд, Дзин Тиан, Чарли Дей, Адриа Архона, Бърн Горман, Ринко Кикучи, Кайли Спейни и други. „Огненият пръстен: Революция“ идва в кината на 3D на 23 март 2018 г.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град