Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Присъединете се към безстрашния принц Айвъндоу и неговите подвизи от днес

Присъединете се към безстрашния принц Айвъндоу и неговите подвизи от днес

Аз детето | 2018-01-15

Присъединете се към безстрашния принц Айвъндоу и неговите подвизи от днес

От днес на малкия екран в България започва най-новата комедийна поредица „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“. Първият сезон ще се излъчи в периода 15 – 24 януари всеки ден от 17.30 ч. Сериите са създадени от датските аниматори Кристиан Бьовинг-Андерсен и Ева Лий Уолбърг, които преди това са работили по хитовия сериал „Невероятният свят на Гъмбол“.

„Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ е поредица от 10 триминутни епизода, следващи младия принц на гората Айвъндоу, който е получил задача от баща си, Могъщият Елен, да отиде на мисия и да се върне с магическото Златно перо на страшния Орелски крал. Придружен от неговата всеотдайна малка птица, наречена Бърт, Айвъндоу започва епично приключение, откривайки нови и загадъчни области на гората и множество странни същества по пътя.

Патриша Хидалго, главен изпълнителен директор, отговарящ за съдържанието в Cartoon Network EMEA, коментира: „Айвъндоу е наистина вълнуващ проект, начело с изключително талантлив творчески екип. Сюжетът и стилът ни предлагат чудесна възможност да представим този нов сериал по един нетрадиционен начин и с нетърпение очакваме да разберем обратната връзка от феновете“. Кристиан Бьовинг-Андерсън и Ева Лий Уолбърг добавят: „Айвъндоу започна като малка идея в Източен Лондон и ние сме много щастливи и горди от крайния резултат. Наистина се надяваме, че децата ще заобичат да търсят с Айвъндоу толкова, колкото и ние.“

Гледайте „Подвизите на безстрашния принц Айвъндоу“ от 15 януари всеки ден от 17.30 ч. по Cartoon Network.



Коментари
1 коментар

Денислава Миндева, 12 г.,

Публикувано на 27.02.2018

Яка игра

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град