новини детски

Начало | новини детски | Принцеси и принцове завладяват "Малкото голямо четене"

Принцеси и принцове завладяват "Малкото голямо четене"

Аз детето | 2011-03-18

Принцеси и принцове завладяват "Малкото голямо четене"

Тази неделя, 20 март, от 19:15 ч. предаването „Малкото голямо четене” по БНТ1 ще бъде посветено на приказките за принцове и принцеси. Водещата Гергана Плетньова и нейните гости ще търсят отговори на въпросите какво е да си принц или принцеса, защо малките искат да бъдат такива и какви са съвременните ни разбирания за тях.

В студиото ще бъдат директорът на студия за телевизионни филми "Екран" към БНТ — Боряна Пунчева, изиграла ролята на принцеса Розалия във филма "13-та годеница на принца", както и театралният и кинорежисьор, познат повече с постановката си „Козата или коя е Силвия” – Явор Гърдев. 15-годишната Анджела Павлова и седмокласникът Стефан Стефанов ще разкажат на зрителите какви са техните представи за това какво е да си принц или принцеса днес.

С неделното предаване ще приключи гласуването за избор на 100-те любими детски книги на малки и големи. От този момент нататък зрителите няма да могат да дават свои предложения, а само да гласуват за избраната вече стотица.

Медиен партньор на "Малкото голямо четене" е Az-deteto.bg.



Коментари
2 коментара

тАНЯ Добрева, 9 г.,

Публикувано на 19.03.2011

До редакцията; Знам че е тъп вапрос и мися че знам отговора,но все пак да ви питм на заглавието пише ``Принцеси и принцове завладяват малкото голямо четене``наистина ли прин и принцеса са на снимката или е просто израс.

От редакцията: Не, това са водещите на "Малкото голямо четене". Но принцове и принцеси ще има в предаването. :-)

Ивелина , ,

Публикувано на 21.03.2011

Една от принцесите беше Леда от Пловдив, която танцува и е много чаровна. Явявала се е на Международни конкурси за красота и талант, тук в България и в Анталия. Участва в "Малкото голямо четене" и се представи блестящо! Поздрави на Леда и всички приятели на Аз-детето ! До следващия конкурс. Ивелина и Петър

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град