Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Пригответе се за лято на Италианската Ривиера с най-новия филм на Дисни и Пиксар „Luca“

Пригответе се за лято на Италианската Ривиера с най-новия филм на Дисни и Пиксар „Luca“

Аз детето | 2020-08-04

Пригответе се за лято на Италианската Ривиера с най-новия филм на Дисни и Пиксар „Luca“

През юни 2021 г. Дисни и Пиксар ни канят да изживеем незабравимо лято на Италианската Ривиера с най-новия им оригинален пълнометражен филм „Luca“. С невероятно въображение, трогателна история, незабравими герои и много хумор, Luca ще спечели сърцата на малки и големи. Режисьор е номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса (La Luna), а продуцент е Андреа Уорън (Колите 3, Лава).

Действието на филма се развива в живописно градче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: той е морско чудовище от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.

Режисьорът Енрико Касароса споделя „Luca е дълбоко лична история за мен, не само заради това, че действието се развива на Италианската Ривиера, където съм израснал, а защото в своята същност това е филм за приятелството. Детските ни приятелства често определят пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем, и тези връзки са в сърцето на „Luca“. И в допълнение към красотата и чара на италианското крайбрежие, нашият филм ще предложи незабравимо приключение, което ще промени Лука завинаги“.

Стягаме куфарите за Италианската Ривиера и „Luca“ през юни 2021 г.

Вижте още:

Умееш ли да си добър/а приятел/ка? – тест за истинското приятелство
Истинско приятелство
За приятелствотоКоментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град