новини детски

Начало | новини детски | Пригответе се да споделите магията с Нощта на книгите за Хари Потър

Пригответе се да споделите магията с Нощта на книгите за Хари Потър

Аз детето | 2020-01-17

Пригответе се да споделите магията с Нощта на книгите за Хари Потър

Традиционното събитие Нощ на книгите за Хари Потър, което се отбелязва в цял свят в първия четвъртък на месец февруари по инициатива на британското издателство „Bloomsbury“, тази година ще се проведе на 6 февруари. В унисон с темата на шестото издание всеки, запленен от фантастичния свят на Дж. К. Роулинг, може да прекрачи прага на мечтите си и да влезе в приключения с различни изпитания от Тримагическия турнир.

Издателство „Егмонт“ отправя специална покана към всички училища, книжарници, библиотеки, читалища и фен клубове в страната да се присъединят към инициативата, като организират свои събития, с които да отбележат Нощта на книгите за Хари Потър: „Тримагическият турнир“. Всички те могат да използват специално подготвения организационен пакет с идеи, напътствия и материали за подготовката на един незабравим празник. „Егмонт“ ще споделя информация за тематичните събития на организаторите и ги призовава да информират за планираните от тях инициативи на имейл адрес pr@egmontbulgaria.com.

Всички организатори на празненства ще имат възможността да отбележат събитията си на специална интерактивна карта, която обединява всички инициативи в Нощта от целия свят: www.harrypotter.bloomsbury.com/uk/event-map. Те ще могат да се включат и в конкурса на „Егмонт“ за най-оригинална украса за празника. Избраният победител ще получи специална награда – комплект от българските юбилейни издания „Хари Потър – 20 години магия“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град