покани

Начало | покани | Премиера на “Приказка за потоп”

Премиера на “Приказка за потоп”

Аз детето | 2009-05-18

Премиера на “Приказка за потоп”

“Театър на края на града” най-учтиво Ви кани на премиерния спектакъл “Приказка за потоп” от Стефан Цанев.

Постановка и режисура: Катерина Илкова
Сценография: Христина Недева
Музика: Андрей Дреников
Рисува и разказва: Маргарита Петрова

Това не е библейска приказка, а съвсем, съвсем съвременна история. История за това как София се превърна във Венеция, заради една нищо и никаква топка. Или още по-точно какво може да се случи, когато едно съвсем обикновено момиченце реши, че има топка, но иска две. И защото става въпрос за наводнение, приказката се разказва “наводненски” – с вода и боички, които се леят свободно, създавайки най-различни “наводненски картини”.

Премиера на 18.05.2009 г. 19 часа в театралния салон на читалище “Неофит Бозвели”, кв. “Левски”, ул. “Дряновски манастир” 12

Можете да дойдете при нас с трамвай 22 (който се движи по Ботевградско шосе). Слезте на спирка “Рилска обител” (четвърта поред, след тунела на Подуене). Намираме се на първата улица, успоредна на Ботевградско шосе, в дясно на шосето (зад строителния магазин), по посока на движението на трамвая, ако идвате от гара Подуене.
Ако идвате с кола, ориентирът е тунелът на гара Подуене. Ако идвате от центъра, след като излезете от тунела на гарата, попадате на светофар. Това е първия светофар. На третия светофар завийте в дясно и веднага първата пряка в ляво. Това е ул. “Дряновски манастир”.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град