Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | По един нов филм всеки ден, мечоци, титани на плажа и зайчета блогъри ви очакват на малкия екран през юни

По един нов филм всеки ден, мечоци, титани на плажа и зайчета блогъри ви очакват на малкия екран през юни

Аз детето | 2018-05-30

По един нов филм всеки ден, мечоци, титани на плажа и зайчета блогъри ви очакват на малкия екран през юни

Юни определено е месецът в който трябва често-често да излизаме навън и да се радваме на хубавото време. Но сутрин, докато чакаме закуската или пък вечер преди да си легнем винаги можем да погледаме малко телевизия. Интересни филми, чисто нови епизоди при това с лятна тематика и няколко нови сериала ни очакват на малкия екран по любимите телевизионни канали Cartoon Network и Boomerang. Някога представяли ли сте си как биха изглеждали Малките титани на плажа? Е, пригответе се – те ще ви заредят с морско настроение и приключения. Ще видите и как зайци могат да станат блогъри, а пък неповторимият Анджело отново е измислил толкова много щуротии, че чак главата ви ще прегрее от вълнение!

Вижте и пълната програма, за да сте подготвени и да не пропуснете любимите си детски!

„Ние, мечоците“ – премиера на 11 юни от 12:30 ч. с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час

Три мечки братя правят каквото могат, за да бъдат част от човешкото общество, а през юни ще научите как мечките са прекарали детството си. Ще видите как бебетата мечоци решават да участват в игра с лазери, с надеждата да спечелят сладолед. Но лазерната битка се оказва не толкова игра, колкото война. В друг епизод бебето Панда живее щастливо в затворена среда с цел научни изследвания. Но след като се сдобива с нов приятел – Панда 2, неговият светоглед бива разтърсен и той поема на едно голямо приключение. Един ден пък, за да спечелят една пица, бебетата мечоци играят баскетболен мач срещу една детска банда.

„Анджело е върхът“ – премиера на 4 юни от 08:10 ч. с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час

Анджело е 11-годишно момче, което намира творчески начини за борба с проблемите на ежедневието. Той ги изследва и след това измисля стратегии за измъкване, сладки разговори и справяне с всеки противник, с помощта на приятелите си Шърууд и Лола.

„Летни Малки титани“ – премиера на 2 юни от 08:50 ч. с продължаващи епизоди от понеделник до неделя в същия час

Какво се случва, когато титаните отиват на плажа? Разберете и се наслаждавайте на слънцето в тяхната компания с това специално издание на „Малки Титани“ през лятната ваканция от 2 юни до 2 септември.

„Голямата загадка на Скуби Ду“ – премиера на 18 юни от 10:05 ч. с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час

Скуби Ду ви кани да опитате детективските си умения в специална игра! Между 2 епизода на шоуто можете да участвате в игра и да изпробвате уменията си за наблюдение. Някой от бандата е направил беля, но кой, как и защо? Може би точно ти ще станеш новият член на екипа на Скуби Ду?

„Шантави състезания“ – премиера на 11 юни от 07:55 ч. с продължаващи епизоди от понеделник до петък в същия час

Този анимационен сериал остава фаворит на зрителите поради големия си ансамбъл от чудати състезатели и уникално проектираните автомобили, които съответстват на техните личности. Всеки епизод показва тези 11 колоритни състезателни автомобила (някои шофирани соло, други екипирани в отбори), които фучат през Съединените щати с разказвач, който описва случващото се и допринася за преживяването. Двамата измамници Дик Дастърдли и неговият вечно подхилкващ се кучешки партньор Матли винаги създават хаос и правят нещата още по-забавни.

„Five Farmies“ – премиера на 23 юни от 13:40 ч. с продължаващи епизоди всеки уикенд по същото време

„Five Farmies“ е чисто нов сериал с участието на ферма с пет истински смешни животни като основни герои. Запознайте се със зайчетата блогъри Кими и Лона, много приказливото магаре Зорен, винаги бдителното куче пазач Пако и какадуто MC Digga! Те ще ви докажат, че животът във фермата може да бъде всичко друго, освен скучен!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град