новини детски

Начало | новини детски | Пътешествайте из Африка, Мианмар, Париж и България с национална галерия „Квадрат 500“

Пътешествайте из Африка, Мианмар, Париж и България с национална галерия „Квадрат 500“

Аз детето | 2017-07-12

Пътешествайте из Африка, Мианмар, Париж и България с национална галерия „Квадрат 500“

В разгара на лятото Национална галерия „Квадрат 500“ кани малките любители на изкуството на пътешествие в Африка, Мианмар, Париж и България. В Африка ще ви посрещне племето масаи с традиционни сватбени накити. Децата ще направят свои интерпретации на бижута от региона. На следващия ден ще се озовете на територията на загадъчния Мианмар или още познат като изумруда на Азия. Съкровище на древни цивилизации и богато културно наследство. След посещението на далечните континенти, се завръщате в Европа, за да се запознаете с Парижката школа. Ще научите за творчеството и живота на автори като Жул Паскин и Жорж Папазов. Малките пътешественици ще имат за задача да изработят космически пейзаж-колаж. След така вълнуващата екскурзия се завръщате по нашите земи от времето на Българското възраждане. Очакват ви интересни истории, портрети на бележити българи и забавната игра „Аз обичам изкуството“. Националната галерия ще издаде паспорти на всички екскурзианти.

Място на провеждане: Национална галерия „Квадрат 500“, пл. „Ал. Невски“, ул. „19-ти февруари“ № 1

Дни и часове на провеждане: 18, 19, 20 и 21 юли от 14:00 до 16:00 часа

Без придружител по време на занятията

Достъп: безплатен

За записване и допълнителна информация:
edu_nag@yahoo.com и 0879 147 679; 0886 817 233Коментари
2 коментара

Симона Тодорова, 13 г.,

Публикувано на 13.07.2017

Браво за добрата им инициатива! Само не разбрах едно, какво е заплащането и къде ще се спи?

Симона Тодорова, 13 г.,

Публикувано на 13.07.2017

Защо не ми отговорихте на въпроса? Трябва да знаете тези неща, щом качвате такава статия, това е най-важното! Моля отговорете ми на въпроса какво е заплащенето и къде ще се спи?

От редакцията: Здравей, заплащане няма. Безплатно е, както е написано и в самата статия. :-) Също е написано, че пътешествието ще става по-скоро въображаемо чрез различни занимания и филми, които ще се провеждат на адрес: Национална галерия „Квадрат 500“, пл. „Ал. Невски“, ул. „19-ти февруари“ № 1 :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град