афиш

Начало | афиш | Орлин Павлов пее мюзикъли на Disney с Оркестъра на "Класик ФМ радио"

Орлин Павлов пее мюзикъли на Disney с Оркестъра на "Класик ФМ радио"

Аз детето | 2014-01-22

Орлин Павлов пее мюзикъли на Disney с Оркестъра на "Класик ФМ радио"

Точно след месец – на 21 февруари от 19.30 ч. в Зала "България", столичната публика ще има възможност да види най-новият музикален проект на Оркестъра на "Класик ФМ радио" – концертът „Музикалното вълшебство на Disney“. В този уникален мултимедиен спектакъл ще звучат оркестрови сюити от най-известните анимационни филми на Disney - „Малката русалка“ „Красавицата и звяра“ „Аладин“, Цар лъв“ и други. Изпълненията на оркестъра ще бъдат съпроводени с видео-прожекции и на специалния екран в залата ще оживеят любимите на много деца и възрастни герои от филмите.

Специална изненада за зрителите ще бъде участието на поп-звездата Орлин Павлов, който ще изпее няколко солови епизода от филмите „Аладин“ и „Малката русалка“. Той ще се изяви заедно с американската певица Марлиса Хъдсън, като двамата ще си партнират в популярните мелодии от продукциите на Disney –  „A whole new world“ от „Аладин“  и  „Can you feel the love tonight“ от „Цар Лъв“, и двете отличени с „Оскар“ за оригинална песен, съответно през 1992 и 1994 г.

В програмата на 21 февруари е включен и най-новият музикален хит на Disney, песента “Let it go“ от „Замръзналото кралство“(Златен глобус за най-добра анимация), току що номиниран за престижната статуетка в същата категория. Интерпретацията на Марлиса Хъдсън ще бъде първото изпълнение на песента у нас на живо. 

Концертът е част от четвъртия сезон на цикъла „Музиката на Америка“, представен от Кантус Фирмус и фондация „Америка за България“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град