Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Опитай да не се засмееш с Трансформърс и Юникити през май!

Опитай да не се засмееш с Трансформърс и Юникити през май!

Аз детето | 2018-04-26

Опитай да не се засмееш с Трансформърс  и Юникити през май!

Чудновата котка, която живее в още по-невероятен свят и при това повече прилича на еднорог ви очаква през месец май 2018 година на малкия екран. В задачата да ви забавляват ще ѝ помагат добре познатите и любими на мнозина Фин и Джейк, които се завръщат победоносно с чисто нови епизоди. Знаете, че ще ви предложат куп приключения! Това ще направят и Трансформърс, а пък едни шантави рисунки ще ви разсмеят до припадък. Всичко това ще се случи през май на вашето кресло, диван или просто на мястото, което сядате, за да гледате телевизия. Не се притеснявайте, макар че има толкова много герои и за вас ще остане местенце, за да се насладите на приключенията и забавленията им.

Сега остава да видите и пълната програма на Cartoon Network и Boomerang, за да се подготвите!

Юникити“ от 21 май – всеки делник от 17:00 ч.

Като владетел на кралството, Юникити има натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя е хибрид между коте и еднорог и не трябва да бъде ядосвана. Въпреки че е изпълнена с безкрайна енергия и творчество, Юникити е същество, с което трябва да се внимава. Особено ако някой попречи на разпространението на позитивните ѝ вибрации или пък ако някой натъжи малкия ѝ брат и най-добър приятел Пъпикорн.

„Време за приключения“ – сезон 8 и 9 от 5 май – всяка събота от 18:00 ч.

Шоуто проследява преживяванията на момчето Фин и неговия най-добър приятел и доведен брат Джейк, който е куче с магически сили, които му позволяват да променя формата си. Джейк може да свети и да се смалява, когато реши. В този минисериал с интригуващи случки Фин, Джейк и BMO се завръщат вкъщи и откриват, че Страната Ооо се е превърнала в истински кошмар заради екстремните метеорологични условия, които са резултат от магия. Фин и Джейк се коалират с Цар Студ, Бети и Принцесата на Пихтиената вселена, за да се опитат да въдворят ред.

„Трансформърс: Роботи под прикритие“ – сезон 4 от 5 май – всеки уикенд от 21:30 ч.

Когато се появяват нови Десептикони, Оптимус Прайм призовава Бъмбълбий и му дава задачата да спаси Земята. За да му помогне, ветеранът Аутобот събира нелоялен екип от млади ботове, които да помагат в залавянето на новите врагове. Новите Автоботи включват бунтовник „лошо момче“, елитен кадет, бомбастичен динобот и хиперактивен миникон. Новаците представляват предизвикателство за Бъмбълбий, защото, въпреки че всеки е напълно способен герой, те са неопитни, когато става дума за работа в екип. Така че Бъмбълби трябва да се научи как да балансира ролята си на лидер на новия отряд с работата си да се бори със злите сили, докато работи за изпълняването на мисията.

„Новите шантави рисунки“ – сезон 2 от 28 май – всеки ден от 17:40 ч.

Всеки епизод от „Новите шантави рисунки“ се състои от четири кратки историйки, в които Бъгс Бъни е главен герой. Други герои, като например Койота и Йосемити Сам, се появяват, за да го ядосват. Нови черти и подробности са измислени за някои от героите. Койота, например, е съседът всезнайко на Бъгс, а Тасманийския дявол (прекръстен на „Теодор Тасманиан“) работи като счетоводител и потиска истинската си същност. Добавени са и нови герои – катерица на име Squeaks и детска версия на Голямата стъпка – те се сприятеляват с Бъгс. А той се изправя срещу най-различни злодеи, но не без помощта на приятелите си.

„Опитай да не се смееш“ от 28 май – всеки ден от 17:40 ч.

Всеки ден се излъчват „Новите шантави рисунки“ в двоен слот. Шантавите рисунки са толкова смешни и карат всеки да се смее с глас. Но през май има голямо предизвикателство за младите зрители: Не се смей! Колко секунди можете да сдържате смеха си? Показваме най-смешните сцени между епизодите и предизвикваме децата да не се смеят.

На кино с Boomerang

От 5 май – всеки уикенд от 11:55 ч.

Всеки уикенд показваме два филма подред. В събота има загадъчни изживявания със Скуби-Ду и неговата банда, а в неделя Том и Джери продължават най-големите си приключения, като продължават да се гонят, разбира се.

Одбодс“ – сезон 2 от 21 май – всеки делник от 12:35 ч.

Одбодс е сериал с анимация тип скици, който проследява приключенията на седем сладки герои. Те се смеят, играят и се препъват през ситуации, които изглеждат обикновени, но често имат неочаквани последици. Всички Одбоди имат особени характери, които се харесват както на деца, така и на големи. Всичко е на път да стане адски смешно с готините малчовци.

„The HAPPOS Family“ – сезон 2 от 28 май – понеделник до четвъртък от 14:55 ч.

Семейството хипопотами живеят в обособено място в европейски сафари парк. Сутрин паркът отваря и хората започват да карат покрай семейството хипопотами. Снимат ги и ги гледат как се въргалят в калта, мързелуват край басейна или пък спят под сянката на някое дърво. Но когато работното време на парка свърши и всички коли си заминат, става наистина интересно. Хипопотамите изскачат от калта, събуждат се от дрямката и се издокарват.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град