Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Октомври носи студен вятър, но и време за приключения, любимите ни мечоци, както и малко вълшебство у дома

Октомври носи студен вятър, но и време за приключения, любимите ни мечоци, както и малко вълшебство у дома

Аз детето | 2018-09-28

Октомври носи студен вятър, но и време за приключения, любимите ни мечоци, както и малко вълшебство у дома

Септември неусетно мина... Не, наистина усетихте ли, кога мина, защото ние определено не. Покрай училищни вълнения и български национални празници не разбрахме кога дойде октомври. Кога дойде истинската есен! Есента разбира се е чудесна, но понякога може да бъде и много студена! Това обаче не бива да ви натъжава, докато чакате отново да дойде подходящото време за игри навън, можете спокойно да вземете една чаша топъл чай, малко вкусни бисквитки и да се отдадете на забавления у дома. Има куп игри, които можете да опитате, а за разнообразие можете да погледате и мъничко телевизия. Все пак през октомври тя ще ви предложи приключения, при това цели 24 часа, малко забавни случки с мечоци и ще се запознаете с Крейг, който живее край реката. Какво точно искаме да кажем ли? Вижте акцентите на Cartoon Network и Boomerang и ще разберете.

„Крейг край реката“ – сезон 1, от 15 октомври – всеки делник от 18:45 ч.

Поредицата „Крейг край реката“ разказва за Крейг и неговите най-добри приятели Келси и Джей Пи и техните приключения в див район край предградието им, известен като Поречието – един утопичен детски свят, в който племена от деца властват над трите крепости и велорампите, образувайки едно своеобразно детско общество.

„Бен 10“ – сезон 2, от 22 октомври – всеки делник от 19:10 ч.

Бен Тенисън е 10-годишно момче, което открива интересно извънземно устройство. То му позволява да се превръща в 10 различни извънземни героя, всеки от които си има свои собствени способности. С тези новооткрити сили Бен, дядо му Макс и братовчедка му Гуен помагат на околните и спират злосторници. Но това съвсем не означава, че той пропуска да направи известно количество свръхестествени бели от време на време. В един от епизодите, докато отбор Тенисън подготвя своя картинг за състезание, Бен започва да чува гласове и не успява да се превърне в Биотек, за да направи подобрения по колата. Но след като ралито бива прекъснато от мистериозен робот, Бен трябва да преодолее гласовете, за да победи противника. А в друг от епизодите, по време на орнитоложко наблюдение в национален парк Пинакъл, Гуен и Бен започват да се съревновават кой ще забележи повече птици. След като обаче един горски пожар прекъсва забавлението им, екип Тенисън трябва да побърза, за да спаси птичите популации и да разбере кой стои зад подозрително разрастващия се огън.

Ние мечоците“ – сезон 3, от 1 октомври – всеки делник от 16:20 ч.

Трима братя мечоци правят всичко по силите си да станат част от обществото на хората, като правят каквото всички около тях. В един от епизодите Гриз и Белия организират обиколка с лимузина за Панда, за да го разсеят от проблемите му с момичетата. А в друг, малките Мечоци помагат на един тийнейджър да сбъдне мечтата си и да стане известен певец.

„Време за приключения: Ела с мен“ на 20 октомври от 15:15 ч.

„Ела с мен“ е тринадесетият епизод в деветия сезон на „Време за приключения“. Това е серия #280 от поредицата. Тя е финалът на предаването и е дълга колкото четири нормални епизода. Тя ще сложи началото на 24-часовия маратон. Във „Войната на дъвките“ Фин, Джейк, Марселийн, Сладкодъвка и цялото Кралство на Бонбония започват война срещу Гъмбалд и неговата армия. А резултатът от войната ще реши съдбата на Страната Ооо завинаги.

„Време за приключения“ – 24-часов маратон на 20 октомври от 15:15 ч.

Поредицата проследява преживяванията на момчето Фин и неговия най-добър приятел и доведен брат Джейк, който е куче с магически сили, които му позволяват да променя формата си. Той може да свети и да се смалява, когато реши. В този минисериал с интригуващи случки Фин, Джейк и BMO се завръщат вкъщи и откриват, че Страната Ооо се е превърнала в истински кошмар, заради екстремните метеорологични условия, които са резултат от магия. Фин и Джейк се коалират с Цар Студ, Бети и Принцесата на Пихтиената вселена, за да се опитат да въдворят ред. „Време за приключения“ е на екран вече 8 години и е събрал 20 международни награди и 21 номинации.

Компилация „Страх“ от 27 октомври – събота до петък от 15:55 ч.

Страхотна и вълнуваща компилация от любимите ти предавания, с които да отпразнуваш сезона на Хелоуин.

„Grizzy & The Lemmings“ – сезон 2 от 22 октомври, всеки ден от 15:00 ч.

Той е голям като мечка, силен като мечка, умен... колкото мечка. И естествено, никое друго животно не би посмяло да оспорва неговите „мечешки“ привилегии. Така де, никое друго, освен един-единствен вид: племе, което принадлежи към семейството на най-безобидния, глупав и смешен бозайник, който съществува, а именно лемингите.

„Дороти и вълшебникът от Оз“ – сезон 2 от 8 октомври, всеки ден от 15:25 ч.

Поредицата е базирана на класическата серия от книги на Л. Франк Баум и действието се развива скоро след като Дороти и нейните приятели побеждават Злата вещица на Запада. Следвайки оригиналната история, Кралица Озма назначава Дороти за принцеса на „Емералд Сити“. Практически родена за ролята, Дороти се справя с кралските си задължения с ентусиазъм и смелост.

Хелоуин по Boomerang от 27 октомври – събота до сряда от 16:45 ч.

Boomerang празнува Хелоуин с призрачни епизоди на „Bunnicula“ и „Be cool Scooby Doo“.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град